Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

adventni-kalendar-2023-ueg_i82.jpg

Zápisník redakce: Vydejte se na adventní cestu

Advent je obdobím příprav na narození Krista. Připravit se na tuto velkou událost nám pomáhají různé duchovní obnovy, bohoslužby i adventní kalendáře. Jednu takovou adventní cestu, která tě přivede až k Vánocům, jsme pro tebe připravili v redakci.

Letos je doba adventní nezvykle krátká. Štědrý den (24. prosince) je zároveň čtvrtou nedělí adventní a první adventní neděli slavíme až 3. prosince, nikoliv na konci listopadu, jak bývá zvykem v jiných letech. Krátký advent nás ovšem nemůže zastavit v tom, abychom toto období prožili intenzivně, s láskou a dychtivým očekáváním narození Spasitele.

Svíčky na adventním věnci odpočítávají čas do Ježíšova narození a ukazují nám, jak se blíží. My bychom v době adventní měli připravovat svá srdce a přibližovat je k Ježíši. Tak se pojďme na chvíli ztišit, zastavit se a zapomenout na to, že všichni okolo nás bláznivě uklízí, shání dárky a mají pocit, že nestíhají napéct cukroví. Vánoce by totiž v první řadě měli být o Ježíši a o lásce a teprve pak o dárcích a o cukroví. Pokud nevíš jak, náš adventní kalendář ti pomůže na tvé cestě za Ježíšem.

Co tě čeká na naší adventní cestě?

  • Podněty k zamyšlení
  • Citáty z Bible
  • Aktivity pro tělo i pro duši
  • Postní výzvy

Adventní cestičku najdeš v prosincovém čísle časopisu IN!, který by ti v těchto dnech měl dorazit do schránky. Z časopisu si pak můžeš stránku vytrhnout a vyvěsit v pokojíčku. Pokud se ti nechce ničit časopis, nebo ho pošta nestihla do dnešního dne doručit, máme pro tebe nachystanou adventní cestičku ke stažení a případnému vytištění v PDF:

Barevná verze: www.in.cz/download/vanoce2023BAR.pdf

Černobílá verze: www.in.cz/download/vanoce2023CB.pdf

 

Verze do mobilu

Abys mohla mít tento adventní kalendář neustále u sebe, připravili jsme pro tebe ještě verzi do mobilu, kterou si můžeš stáhnout, nechat v galerii nebo nastavit jako tapetu. Díky tomu na přípravu na advent určitě nezapomeneš :)

Verze pro mobil: www.in.cz/download/vanoce2023mobil.jpg

 

Krásný začátek adventu přeje redakce!

Autor fotografie:  Martina Mátlová


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz