Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

pohodicka-ccm_i76.jpg

Aby to doma žilo

Zdá se ti, že atmosféra ve vaší rodině je nějak ospalá, vztahy stereotypní a společný program na bodu mrazu? Je čas zasáhnout! Co do života vaší rodiny můžeš přinést ty sama?

Aby to doma žilo

Nabízíme jeden tip:

Rodinná oslava

Ráda slavíš při nejrůznějších příležitostech? Já taky :-). A že zbytek rodiny občas není naladěn na úplně stejnou vlnu, co se příprav a plánování týče? Někdy je třeba vzít věci do svých rukou – nakonec si to všichni užijí.

Nemusí jít jen o oslavu narozenin – tvou nebo jiného člena rodiny; možností je víc než dost. Můžete spolu prožít oslavu začátku školního roku (no, to možná není ideální příklad, ale nové začátky se mají oslavit, ne? :-)), církevního svátku, svatby rodičů, státního svátku (v září třeba svatého Václava), kdy mají školou i prací povinní volno, jmenin, úspěchu ve škole nebo čehokoliv, co vás napadne.

Kdyby bylo nejhůř, zkuste si vymyslet svůj vlastní slavnostní den, který si každý den/měsíc něčím ozvláštníte, třeba „Den rodiny“. A co na takové oslavě dělat? Fantazii se meze nekladou – můžeš připravit výzdobu, klidně i pozvánky, nachystat občerstvení a zajímavý program…

Další inspiraci najdete v zářijovém čísle časopisu IN! – dívčí svět.

Více informací a objednávky na www.info.in.cz


 

Autor fotografie:  Zbyněk Pavienský


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz