Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holka-na-louce-buv_i71.jpg

Zápisník redakce: Štěstí začíná uvnitř

„Věřím, že Bůh nás stvořil k tomu, abychom byli šťastní nyní v tomto světě i navěky ve světě příštím. Z toho logicky plyne: Pokud je člověk stále nešťastný, něco není v pořádku. Něco chybí.“ John Powell

Od své biřmovací kmotry jsem dostala na svůj velký den knížku s názvem Štěstí začíná uvnitř od známého autora duchovní literatury Johna Powella. Hned zezačátku přiznávám, že dlouhá léta ležela zaskládaná ve skříni.😊 Avšak jednoho dne uprostřed karantény, když jsem potřebovala trochu povzbudivých slov, mi něco (nebo Někdo) vnuklo myšlenku na tuhle útlou knížečku ponechanou napospas temnému nitru skříně.

A tak jsem ji otevřela...

Jak se říká, každá událost přichází ve správný čas a vždy má svůj jasný důvod – i když ten nám lidem mnohdy zůstává skrytý. Dodnes se domnívám, že Bůh poznal, když jsem byla posmutnělá a potřebovala jsem povzbudit. A tak mi seslal vzpomínku na tenhle dávný dárek, který mi ohromně pomohl uvědomit si několik důležitých věcí, na které bych jinak nejspíš ani nepomyslela.

Kdykoliv se proto budeš cítit delší dobu smutná, zklamaná nebo se zkrátka jen budeš chtít dozvědět spoustu užitečných věcí sama o sobě, doporučuji přečíst si tuhle knížečku, která na svých necelých dvou stech stránkách skrývá ohromné bohatství vyjádřené pouhými slovy. Provede tě deseti lekcemi, které tě naučí přijímat sebe samu právě takovou, jaká jsi – a být za to vděčná! 😊

Mnohdy si samy přiděláváme v hlavě problémy, které jsou ve skutečnosti zanedbatelné a nestojí za náš smutek nebo špatnou náladu. Někdy prostě stačí se zastavit, párkrát se nadechnout a v duchu si zopakovat: Všechno má svůj čas a důvod. Bůh mě vede právě tam, kde mám být – a já mu důvěřuji.

Tak ať se nám to daří, holky!

redaktorka Verča

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

Autor fotografie:  angiolina DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz