Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

Zápisník redakce: Jenom si tak být...

Zkus to nejdřív jeden den, prostě ten mobil večer někam ulož a nechej ho tam nejlépe do dalšího večera nebo raději až do rána. A uvidíš, co se bude dít...:)

Prázdniny se nám pomaličku chýlí ke konci. Mohli jsme a ještě pořád můžeme odpočívat od školy, od úkolů, od povinností, od ranního brzkého vstávání, od... A teď ruku na srdce: odpočinula sis i od mobilu?:)  Můžeš to vyzkoušet a jenom si tak "lebedit" bez toho, abys s někým volala, esemeskovala, projížděla nejrůznější weby a stránky... Možná si řekneš,: "No, ale co budu dělat, jsem na mobil zvyklá?!?"  No, právě.:)

Ber to třeba jako výzvu: Jeden prázdninový den bez mobilu. A místo toho si můžeš přečíst něco hezkého, pustit si dobrou hudbu, navštívit babičku nebo udělat někomu radost, něco hezkého si vytvořit, projet se na kole, prostě si užívat den a jenom tak si být..:)

A pak se o své pocity a zážitky můžeš podělit. Budu moc ráda, když nám napíšeš na web do Diskuzí, Holky holkám, jak se ti dařilo či nedařilo. A jestli by třeba nebylo fajn si takový mobilový "detox" udělat jeden den každý týden, měsíc? To už nechávám na každé z vás.

Krásné, ještě pořád prázdninové, dny.:)  Marie

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz