Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holky-ksichtidla-gkt_i35.jpeg

Zápisník redakce: Těšíme se na léto

Možná se vám zdá, že je moc brzy se těšit, když před námi je ještě celý červen. Ve škole se finišuje, všichni se snaží dohonit, co zameškali, doučit se, co zapomněli, někteří rychle vylepšují průměry a na nějaké těšení už nezbývá čas.

Po pravdě řečeno, my v redakci se na léto připravujeme už dost dlouho. Žijeme tak trochu dvojí až trojí život. Doma a ve škole se snažíme držet krok s realitou. To znamená, stále si připomínáme měsíc ve kterém reálně žijeme, nezapomínat dny v týdnu a mít spoustu upomínek, abychom na něco nezapomněli. Pak je tu „redakční čas“, kdy žijeme o měsíc dopředu, tedy například v květnu, už řešíme červen a podobně, a někteří z nás jsou ještě dál a jejich plány a práce jsou někdy o několik měsíců posunuty mimo normální kalendář. A pak se v tom vyznejte. :-)

Takže hned po Velikonocích jsme se sešli a řešili, čím uděláme prázdninové číslo jiným. Jak víte, prázdninová čísla IN! jsou vždy specifická. Cestujeme časem, prožíváme léto ve fantazi světech a podobně. Dá to o dost více práce a času. Navíc už toho dost bylo napsáno a my si lámali hlavu, čím vás tedy překvapit toto léto.

Teď, v půlce června, finišujeme, nespíme, nejíme (tedy kromě čokolády), vybíráme fotky, ladíme strany a musím říci, že nám jde hlava kolem. Ale pevně věříme, že výsledek bude stát za to.

Mám opravdu chuť se s vámi podělit, ráda bych viděla, jak se budete tvářit až budete držet toto číslo v ruce, slyšet vaše slova o tom, jestli se vám to líbí. Prostě vnímat všemi smysly, vaši reakci a postoj. Doufám, že moje ani vaše smysly nebudou zklamány, protože to číslo bude … o smyslech.

Prázdninový IN! bude plný zajímavostí, tvoření a pohody. Pro milovníky příběhů mám skvělou zprávu. O prázdninách se budete moci začíst do opravdu dlouhého a netradičního příběhu, ve kterém jak doufám, zapojíte svůj šestý smysl. :-)

Jak vám číslo přijde, nezapomeňte nám dát vědět, ať může mít radost, že vy máte radost. :)

Tak krásný červen a těšte se na prázdniny!

šéfredaktorka Majka

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

 

Autor fotografie:  WavebreakmediaMicro Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz