Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

tricka-kolaz-xps_i48.jpg

Zápisník redakce: Jarní překvapení

Ahoj všichni, dnes mám totálně šťastný den. Povedla se věc, na které jsme pracovaly dlouho a na které jste se podílely i vy, naše čtenářky. Podle fotky už asi tušíte :-)

Taky to tak máte? Máte nějakou touhu, vizi, chuť do něčeho nového a tak seberete odvahu a jdete do toho? Občas to skřípe, občas se vám zdá, že je to k ničemu, ale stačí malý impuls a znovu se nadchnete?

My v redakci máme rádi hezké věci. Tedy přesněji oblečení, ale i knížky a skvělé diáře. Když jsme vytvářely náš inspirativní diář, a potom i studentský diář, totálně jsme se zamilovaly do citátů a květinových rámečků uvnitř a říkaly si, že by bylo škoda to nechat jen v knižní podobě. „To bych klidně nosila i na triku,“ pronesl kdosi a ostatním se to zdálo jako dobrý nápad. Ale bez práce nejsou koláče a dokonce ani nové tričko.

Květovaný rámeček, symbol našich diářů, byl tak trochu daný, ale jaký citát, co dovnitř, aby se to líbilo nám, vám :-) a navíc to mělo trošku hlubší myšlenku? Takže!?! Záchrana přišla z instagramu:-) Vy, co nás sledujete na @casopisin na instagramu víte, že jsme udělaly anketu, jaký nápis, citát nebo hlášku, by jste rády nosily na tričku. A musím říct, že jste skvělé! Všechny! Návrhů se sešlo opravdu mnoho a dva z nich to nakonec dotáhly až na tričko. Autorky Jitka a Eliška dostanou tričko se svým návrhem zdarma a doufáme, že si je skvěle užijí.

Pokud ani vy nechcete přijít o skvělou zábavu, motivační citáty, soutěže a zajímavosti, tak nás sledujete.

 

 

 

 

Takže dnes jsme nová trička přivezly z výrobny.

Naskladňujeme a za pár dní se i vy ostatní můžete těšit na skvělou jarní nadílku v našem shopu: http://shop.in.cz/?sh=1.

 

 

 

 

 

A aby série květovaných rámečků byla kompletní, máme k nim i plátěné tašky. Jupí!

 

 

 

 

 

 

 

Mám takovou radost a věřte mi, že vypadají ještě lépe než na monitoru.

Vaše Majka St

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  Zbyněk Pavienský


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz