Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

ruka-s-mobilem-jus_i38.jpg

Zápisník redakce: Mobil

Bylo pondělí a já jsem se v tento nezvyklý den vydala se svým přítelem na ples VKH Brno.

Seděli jsme u stolu se skupinkou mých přátel, se kterými jsem se seznámila na jedné z víkendových akcí VKH. Bylo okolo jedenácti hodin večer a na stole ležela hnědá peněženka mého přítele a o kousek dál i mobil značky Lenovo. Řekla jsem svému milému Markovi, že mu schovám peněženku a mobil do mé tašky, aby se neválely po stole. Souhlasil.

Další den ale nastala nečekaná situace. Našla jsem ve své tašce mobil, který mi ale nebyl povědomý. Marek ukazoval, že svůj mobil má v ruce a já jsem svůj také měla u sebe.

Prohlídla jsem si mobil ze všech stran, dokonce bylo vidět, že se někdo pokoušel dovolat. Okamžitě jsem napsala do naší skupiny na facebooku, zda někdo nepostrádá mobil. Hned jsem zjistila, že ho vlastní Tomáš, který seděl u stolu naproti nám. Uf, jak se mi ulevilo. Domluvili jsme se, že si mobil předáme v centru města. Ze stresu, že se nesetkáme jsem dokonce ještě do skupiny napsala, zda by mi na něj někdo nemohl dát číslo. Samozřejmě by to bylo úplně k ničemu. Odpověď podle toho také vypadala: ,,Vzhledem k tomu, že máš jeho mobil, tak ti to nejspíš nevezme.“, odepsala Marie.

Naštěstí vše dopadlo dobře, předala jsem mobil vlastníkovi a s červenými líčky jsem se patřičně omluvila. redaktorka Petra

PS: Ještě, že máme tak rychlé spojení jako je facebook, jinak nevím, jak bych takovou situaci řešila.

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  Fotolia ponsulak


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz