Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holky-s-fotakem-fvf_i18.jpg

Zápisník redakce: Než začne léto

Léto už buší na dveře. Známky ve škole jsou povětšinou uzavřené, takže ten jeden týden, co zbývá, se už vlastně ani nedá pořádně počítat. Prostě je tak akorát čas začít se chystat na prázdniny a volno, které tě už za pár dní čeká. A co ještě stihnout, než dostanete vysvědčení?

Rozloučit se se spolužáky

Možná se neuvidíte celé dva měsíce, obzvlášť pokud někdo ze spolužáků bydlí na internátě, možná se jen nebudete vídat každý den. Každopádně by stálo za to ještě společně něco podniknout, rozloučit se a možná třeba naplánovat nějak setkání.

Udělat si plán

Spousta volna o prázdninách přímo vybízí k tomu nic nedělat, jen tak se povalovat a všechno odkládat na zítra a pozítří. Ale pozor, abys najednou nezjistila, že je konec srpna a ty jsi za celé prázdniny nic nezažila. Sepiš si, kam se chceš podívat a co chceš stihnout, a udělej si aspoň přibližný plán, kdy danou věc podnikneš.

Nebát se výzev

Přes školní rok, kdy se vracíš pozdě ze školy a musíš psát úkoly a učit se, většinou nestihneš moc nových věcí. Neboj se proto využít volno o prázdninách. Naučit se jezdit na kolečkových bruslích nebo hrát na kytaru, vyrazit na pěší pouť nebo sjet řeku, namalovat obraz, uplést svetr na zimu… Přes léto žádný problém.

Krásný konec školního roku a ještě lepší začátek prázdnin přeje redaktorka Martina

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  IKO DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz