Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holka-na-lodce-dnn_i75.jpeg

Zápisník redakce: Nedej v létě šanci nudě!

V létě není škola ani kroužky, takže občas nemáme co dělat. V takových chvílích nás může přepadnout nuda, kdy jenom sedíme, koukáme a vůbec netušíme, do čeho bychom se mohli pustit. Jestli máš pocit, že tě taky začíná přepadat nuda, tady jsou letní tipy, jak se zabavit.

Něco vytvořit

Tvořit se dá cokoliv. Na léto se bude určitě hodit třeba papírový vějíř, aby ti nebylo horko. Pokud máte zahradu, mladší sourozence, nebo bláznivé kamarádky, můžete si udělat vodní bomby z houbiček na nádobí, se kterými zažijete osvěžující vodní bitvu. Na rozdíl od vodní bitvy s naplněnými balónky, jsou houbičky ekologičtější, protože se dají používat opakovaně.

Tvořit se ale dají i různé dekorace, pomocí kterých si můžeš vylepšit pokojíček. Pustit se můžeš i do výroby vlastního oblečení a vylepšit si nějaké staré tričko třeba tím, že si ho pomaluješ nebo na něj něco vyšiješ. Na konci prázdnin se pak můžeš pustit do back to school tvoření a vyrobit si třeba pěkné obaly na učebnice apod.


 

Udělat si letní playlist

V zimě si ho pak můžeš pustit a připomenout si letní atmosféru.


 

Zkusit nějaké sporty

Nenáročné je třeba frisbee, které je v poslední době velmi populární při hře DiscGolf. Pokud se zrovna nudíš, skvělým způsobem na odreagování se a protáhnutí může být i skákání přes švihadlo nebo třeba obyčejná procházka. Léto může být zároveň skvělou příležitostí vyzkoušet si na venkovním třeba tenis, volejbal, badminton nebo squash. A co takhle vyrazit na bowling?


 

Vyrazit za kulturou

Není zrovna ve tvém okolí nějaký koncert? Nevadí, pokud kapelu moc neznáš, je to skvělá příležitost objevit něco nového! A co kino? K prázdninám neodmyslitelně patří letní kino, kam může vyrazit s kamarády nebo s rodinou.

A co dál?

  • Vyrazit na piknik
  • Udělat si domácí zmrzlinu nebo nanuky
  • Nakreslit svůj autoportrét nebo zážitek z prázdnin
  • Napsat někomu dopis
  • Zkusit geocaching

Krásné léto přeje redaktorka Martina

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  Van Ness Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz