Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holky-pred-vylohou-yjs_i51.jpg

Zápisník redakce: Umění počkat si

Ještě asi dva roky zpátky jsem byla úplný nákupní maniak. Miluju módu, oblékání a vůbec krásné věci, a tak jsem si ráda často „dělala radost“ a většinou si koupila klidně i několik věcí za týden.

Před necelými dvěma roky jsem se to ale rozhodla změnit, protože tolik nakupovat není ani ekologické, ani to ze mě rozhodně nedělá lepšího člověka, ani jsem všechny ty věci neměla kam dávat. Nejdřív mi to šlo těžko, potom o něco lépe…až jsem právě asi minulý týden pokořila svůj malý osobní rekord a skoro dva měsíce si nekoupila vůbec nic.

A to bylo radosti, když pak dorazily šaty, na které jsem si šetřila a těšila se na ně několik měsíců! Bylo to něco úplně jiného, než když jsem si hned bez rozmýšlení koupila skoro cokoliv, co se mi zrovna líbilo. Hned jsem si je vyzkoušela, vyfotila se v nich, oblékla si je na oslavu narozenin a vymýšlela, na které další akce si je vezmu.

A zjistila jsem, jak hezké je si počkat. A rozhodně to nemusí být jenom na šaty, ale třeba taky na to, až se mi začne v něčem líp dařit, na kluka svých snů, na vysněný výlet nebo dovolenou. (A i kdyby člověk o něčem třeba jen snil a nakonec se to ani nestalo, myslím, že i to má něco do sebe.)

Počkejme si a bude to stát za to. 😊

redaktorka Marta

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  olly DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz