Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holka-s-kockou-hsd_i13.jpg

Zápisník redakce: Pondělí je kámoš

Já vím, že píšu čtení na víkend. Tak se omlouvám. Píšu ho ale v pondělí a dnes jsem o něm hodně přemýšlela, tak se chci podělit.

Ať už člověk totiž dělá téměř cokoliv, vždycky je tak nějak trošku smutný, že je neděle večer. Protože po něm následuje pondělí. 😊 Takže i když jsem dnes měla mít celkem normální, ničím příliš strašlivé pondělí, neměla jsem od rána úplně dobrý pocit. A tak jsem se rozhodla vzít vědomě pondělí na milost a dokázat mu (i sama sobě), že není tak zlé.

Tak jsem sobě i svému chlapečkovi oblékla jedny z mých oblíbených outfitů – já jsem si vzala růžové šaty, protože pondělí je v mých představách (kupodivu) růžové (mimochodem – mají tvoje dny ve tvé hlavě taky barvy?) a náušnice, které považuju za trochu slavnostní, ale proč jim nedat šanci i v pondělí.

Šla jsem na slunečnou procházku a na oběd s kamarádkou a pak na úplně nudný nákup, při kterém jsem ale koupila pár dárků, a tak udělala radost sice ne sobě, ale svým blízkým…takže vlastně i sobě.

A pak jsem skoro celé odpoledne jen tak seděla mezi rozházenými hračkami a hrála si s chlapečkem a přemýšlela, co si udělat na večeři, aby stála trošku za to a zároveň aby se snědly zbytky sekané a pečiva. A byl z toho skvělý burger s hranolkami, které jsem zdaleka neocenila jen já. 😊

A i když jsem večer musela ještě na hodinku, dvě zasednout k práci, musím říct, že to bylo dobré pondělí. Teď si dám ještě jeden plátek výborného sušeného manga a budu se těšit na další nevšední všední dny. 😊

redaktorka Marta

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  olezzo Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz