Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

marta3-rxa_i92.jpg

Zápisník redakce: Poznávat svět i sebe sama

Mým oblíbeným způsobem, jak poznávat svět i sama sebe, je cestování. Je to dobrodružství, mnohdy vystoupení mimo vlastní komfortní zónu, člověk pozná nová místa, lidi, zvyky, ale taky emoce nebo svoje reakce na situace, do kterých by se doma jen tak nedostal. Nemusí to být zrovna třítýdenní výjezd na Maledivy, stačí třeba pár dní na horách, víkend v některém z evropských měst nebo krátká rekreace u „našeho“ moře v Chorvatsku.

Když jsme se vraceli z naší poslední dovolené minulý týden, mluvili jsme o svých známých a jejich vztahu k cestování a došlo nám, že jich je docela dost, co podobným výjezdům jako my neholdují. Museli jsme uznat, že to nechápeme. Ale pak mi došlo, že to chápat nemusíme a že každý je jiný – někdo poznává svět na cestách, někdo zase úplně jinak, někoho baví běhat celý den po neznámém městě, někdo se cítí dobře ve svém známém teritoriu.

A tak se chci zeptat: Jak ráda poznáváš svět Ty? A jak se ráda dozvídáš nové věci o sobě? Budu ráda, když o tom – třeba zrovna teď, ve volných letních dnech – popřemýšlíš a uděláš krok na té nejdůležitější cestě, cestě k sobě. 😊

redaktorka Marta

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

 

Autor fotografie:  Barbora Vašíčková


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz