Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

usmevave-holky-kpd_i66.jpg

Zápisník redakce: Jak bylo v Rajnoškách na IN! víkendu

Minulý víkend jsem se vydala s báglem, kupou časáků a spoustou šperků do Rajnochovic na Přístav. Pořádali totiž IN! víkend a tam nemůžu přece chybět.

Co takhle udělat ryze holčičí víkend?

Tato otázka nám dlouho ležela v hlavě. Prostě si to užít po holčičím, a ještě se o sobě něco dozvědět. Čekala jsem netrpělivě, jestli se někdo z Přístavu ozve a půjdeme do toho, nebo se to odpíská. Nakonec jsme se s Hany sešly a za jedno odpoledne jsme měly jasno. Jsme princezny našeho Krále a naši vzorem je královna Ester.

Plánů bylo mnoho a aktivit ještě víc a víkend bychom potřebovaly natáhnout minimálně do středy :-)

Bylo to super. Představte si, že si dáváte našlehané kakao a cupcake s jahodami (díky Bety), koukáte u toho na romantický film a pak se máte pustit do boje se svým nepřítelem. Fiktivním, samozřejmě. Ale boj byl opravdový. Odnesly jsme si několik škrábanců a odřená kolena, ale ani v životě nejsou boje lehké, pokud se našim strachům a obavám postavíme.

Často bojujeme také s tím, že nejsme dostatečně krásné, a tady se právě hodily moje šperky a šátky a sukně a šaty. Zkoušely jsme různé barevné kombinace, řešily jestli dlouhá nebo krátká sukně, či šaty, česaly se, líčily a navzájem si radily, co nám sluší. Přiznám se, že tolik krásných dívek jsem už dlouho neviděla :-).

Když víte, kde jsou naše silné stránky, hned máte lepší pocit. Když zjistíte v čem jsme krásné, zvedá to naše sebevědomí. Když objevíte dary, které jsme dostaly, můžete začít žít opravdový život.

Objevily jsme to krásné a jedinečné v sobě a mohly jsme se cítit opravdu milované našim Králem.

A o tom byl náš IN! víkend

Doufám, že se příští rok uvidím i s vámi ostatními :-)

Majka St

 

PS: Fotogalerie z víkendu tu bude co nevidět, zatím se můžete mrknout zde: https://www.facebook.com/ADC%C5%BDM-P%C5%99%C3%ADstav-437244515013/

 

 

Autor fotografie:  93601511 Uber Images DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz