Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

foceni-xim_i54.jpeg

Zápisník redakce: Já si tě najdu

Bylo mi šestnáct. Holky kolem mě už dávno vystřídaly pěknou řádku kluků a já se pomalu začala ptát sama sebe, v čem jsem jiná než ony. Přišla jsem na to až s odstupem let: na rozdíl od většiny z nich, já měla víru.

Mé oblíbené přísloví říká: pokud si něco dokážeš vysnít, zvládneš to. Ještě dlouho před tím, než jsem ho poznala, jsem se jím nevědomky řídila. Vždycky jsem byla snílek. Romantik, co si dokáže vyfantazírovat cokoliv od ideálního světa po vysněného kluka. Měla jsem jasnou představu: jak by měl vypadat, jaký by měl být uvnitř, co by měl mít rád. Tak nějak jsem si usmyslela, že si mě takový můj „idol“ jednoho dne s pomocí Boží najde. Své sny jsem si nikdy nenechala vzít, přestože by mě spousta lidí kolem mě označila za naivní holku s hlavou v oblacích. Prosila jsem Boha, aby mi mé největší přání jednoho dne vyplnil a věřila jsem, že mě vyslyší.

A ON vyslyšel.

V ten večer, kdy se odehrával můj závěrečný ples v tanečních, se stalo něco kouzelného. Seznámila jsem se zcela náhodou s jedním z instruktorů. Opravdu jsme si navzájem sedli, navíc se mi vzhledově vážně líbil.

„Musíme si dneska zatancovat...tak já si tě pak najdu...nebo ty si najdi mě. Anebo víš co? Najdeme se navzájem!“

Na tahle má slova dodnes s úsměvem vzpomínáme. Tehdy jsem ovšem ještě netušila, jak trefná ve skutečnosti byla. Našli jsme se, vedení spletitými Božími cestami až do šťastného cíle. Postupem času jsme se poznávali více a více – a já jen tiše žasla nad tím, proč zrovna mě Bůh obdaroval přesně tím, o co jsem žádala.

Jedno jsem však věděla jistě: věřit JEMU a nic zbytečně neuspěchat se vyplatí.

Nikdy si proto nenech mluvit do svých největších snů. Není totiž vůbec vyloučené, že se ti jednoho dne vyplní. Vlož svá přání do Božích rukou a věř, že ON tě nikdy nezklame:). redaktorka Verča

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

 

 

 

Autor fotografie:  Joshua Resnick Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz