Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

vikendove-cteni-kveten-vwt_i55.jpg

Zápisník redakce: Hurá na netradiční výlet

Květen není jen čas lásky, ale také přátelství a nových začátků, někdy konců :-) a hlavně výletů. Na jeden speciální bych vás všechny ráda pozvala.

Ráno vstávám hooodně brzo, a s jedním okem ještě zalepeným si jdu vařit ranní čaj. Na snídani už není moc času. Takže házím banán do tašky a mířím na zastávku. Tentokrát není mou konečnou stanicí Olomouc, ale Praha. Jedu totiž s kolegyněmi chystat setkání čtenářek IN a jejich kamarádek s námi, redakcí. Tentokrát jsme se rozhodly vypustit workshopy a zařadit „bojovku“. No, bude to pro nás výzva a pro vás, jak doufáme, super zážitek.

Praha je zalitá sluncem a vůní šeříků. Tentokrát nejedeme metrem, takže si užívám krásy velkoměsta. Už se těším, až nám Helena (stoprocentní Pražačka a napůl průvodkyně) ukáže trasu a řekne všechny ty perličky, co se v průvodci nedočtete.

Taky milujete zajímavosti, historii, legendy a povídky? Já ano, a když se to dá propojit s tím, co žijeme teď, když si uvědomím, jak mě mohou inspirovat všechny ty příběhy, sochy, legendy a místa, tak nechápu, jak jsem mohla žít tak nevědomá :-). Takže jestli se chcete např. dozvědět, proč se na Karlově mostě hladí pes u sochy svatého Jana z Nepomuku, tak přijeďte, já už to vím. :-)

Brouzdáme se po Praze, v ruce spoustu papírů a poznámek a vyloženě nás baví hledat další a další zajímavá místa, která vás budou bavit a vymýšlet u nich úkoly, zamyšlení a šifry. A ne tak ledajaké. Nejsme přece na táboře, bude to prostě IN! duchovní bojovka, jedinečná a zábavná, ušitá na míru naší dívčí duši.

Tak neváhejte a přihlaste se.

Jak já se na vás těším. A všechny ty špeky vám řeknu. Slibuju. :-)

Vaše šéfredaktorka Majka

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

Autor fotografie:  godfer Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz