Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

vikendove-cteni-26kveten-luq_i85.jpg

Zápisník redakce: Blázinec v redakci

Původně jsem chtěla napsat, jak je venku krásně a jak bychom si měli užívat sluníčka, ale protože tu sedím zavřená v redakci a vůbec ničeho si neužívám, rozhodla jsem se vám napsat redakční realitu.

Minulý víkend jsme prožily super setkání s našimi čtenářkami. Trochu v nejistotě jsme nasedaly do vlaku. Co když bude pršet, co když nikdo nepřijede, co když se to holkám nebude líbit. Úsilí posledního měsíce, kdy jsme plánovaly, telefonovaly a šifrovaly a chodily spoustu kilometrů sem a tam :-) by přišlo vniveč. Ale naštěstí se tak nestalo a vy jste přijely a společně jsme mohly pustit do bojovky. Bylo to opravdu skvělé, vy jste byly skvělé a slunce hřálo o 106.

Krutá realita mě v redakci ale dostihla v pondělí, kdy, místo dobré pocitu, se dotavil stres. Musí se nachystat červnové číslo do tiskárny a prázdninové zkompletovat. Noční směna s naší grafičkou, s kterou běžně končíme kolem půlnoci bohužel není žádný dívčí mejdan, i když je pravdou, že pár čokolád vždycky padne a pak padneme i my. Přímo do postele. Ale ….. červnové číslo vyjde! :-) Těšíte se?

Když přišla Maruška s tím, že bychom si konečně měli napsat služby v redakci přes prázdniny, chytla mě mírná panika, že prázdniny už jsou tak brzy. Chápete? Já se dostala do fáze, kdy se netěším na prázdniny. Dobrá, na samotné prázdniny ano, ale než se k tomu dostanu vypustím snad duši. :-) Soucítím s vámi se všemi, kdo děláte závěrečné zkoušky. Jsme na tom stejně. Všichni finišujeme. A jestli nepadneme za vlast, dobré známky a práci, kterou milujeme, tak se dočkáme i volna. Hurá!

Ok, a teď něco pozitivního. Tvoříte rády? My tedy ano. Je to super relax, co říkáte? A tak jsem si s Martinou zarelaxovala v práci (vidíte, a pak, že si mám, co stěžovat). Do prázdninového čísla jsme si pro vás nachystaly několik tvoření a musím říct, že to v redakci už dlouho tak nesmrdělo, jako tento týden. A to se prosím myjeme každý den. Přísahám! Úvodní fotka mírně napovídá o co půjde, ale to kafe nám nakonec vystydlo. Tak moc nás to bavilo. A doufáme, že bude i vás.

Takže nakonec, závěr týdne se vlastně povedl. Mám nové triko, budu krásnější (piju to studený kafe) a na prázdniny se začínám pomalu těšit. A co vy?

Vaše šéfredaktorka Majka

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

 

Autor fotografie:  Martina Mátlová


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz