Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

Víkendové čtení: Filmy, které stojí za to vidět

Venku je nevlídno a tak je čas, zachumlat se pod huňatou deku a pustit si dobrý film, nebo si zajít do kina. Nabízím vám svoje Top pro předvánoční i Vánoční lebedění.

DVD: Tajemství divokého lesa

Rodinný film podle knižní předlohy Patricie St. John (autorky slavných Pokladů pod sněhem) se odehrává na jihu Anglie v roce 1940. Sourozenci Rút a Filip bydlí u své přísné tety Markéty, zatímco jejich rodiče jsou v zámoří. Děti spolu často podnikají dobrodružné výpravy do lesa, lezou po stromech a pozorují ptáky. Rút je impulzivní a hubatá a často se dostává s tetou do konfliktů. Když se dozví, že jí chce teta poslat na internátní školu, uteče z domova…

Prostě, některá tajemství patří všem a pro pohodový večer jsou jako dělaná :-)

Seženete zde: http://www.samuelcz.com/shop/_742627-tajemstvi-divokeho-lesa---dvd.htm


Film: Anděl Páně 2

Kdo by nechtěl vidět, kdo by nechtěl zakusit?

Anděl Petronel stále pracuje u Nebeské brány, ale je přesvědčen, že by si zasloužil lepší službu. Jeho věčný pokušitel, čert Uriáš, začne Petronela ponoukat. Stačí utrhnout jablíčko ze stromu Poznání a bude vědět to, co ví jen Bůh! Jablíčko však spadne na Zem. Anděl - popleta a jeho kamarád čert-pokušitel musí šupem na svět jablko Poznání najít a přinést zpátky. V předvečer svátku svatého Mikuláše se zamotají do podivuhodného reje. Než se jim podaří jablko najít a vrátit tam, kam patří, bude třeba zažít velké dobrodružství a projít několika nebezpečnými situacemi.

Po zhlédnutí… prostě chci do nebe, rozhodně tam nebude nuda :-)


Film: Fantastická zvířata a kde je najít

Newt Scamander přichází do New Yorku se svým záhadným kufříkem, ve kterém se nachází obrovská sbírka vzácných magických tvorů z jeho cest kolem světa. Co se může stát, když se nadaný britský kouzelník vydá do Ameriky a jeho zvířata (některá i trochu nebezpečná) uniknou z kufříku? Ale na to, jak je skvělý trailer, mě to docela zklamalo. Když jdete na film, je dobré znát svět Harryho Pottera, aby se v tom člověk vyznal. I když to není úplně horor, do milého příběhu o zvířátkách to má hodně daleko.

Pokud milujete fantasy svět bude to film pro vás :-)

Majka St

 

Autor fotografie:  


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz