Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

kosmetika-mla_i44.jpg

Víkendové čtení: Kosmetika na táboře?

Balíte se na tábor a nejste si úplně jisté, co s sebou budete potřebovat? Možná najdete inspiraci zde.

Rozhodně záleží na tom, na jaký tábor nebo pobyt se chystáte, jiné to bude na stanovém táboře, kde je sprcha ryze přírodní a v umývárkách teče jen studená voda, a jiné to bude na táboře, kde je zázemí v centrální budově, kde je komfort jako doma, jen jsou všude velké fronty.

1. Mýdlo, sprchový gel a šampon

Toto trio je úplně nejvíc potřeba a nemělo by zůstat doma. Možná se divíte proč mýdlo, ale na nehody typu zmrzlina na triku, je to nejlepší, co znám. A nebo nehoda: sprcháč po celé tašce a v tubě nic, to je pak tuhé mýdlo k nezaplacení :-)

2. Řasenka, odličovač

Pokud není nutné mít za každých okolností nalíčený obličej, doporučuji nechat všechnu dekorační kosmetiku doma. Pokud však musíte mít nutně alespoň řasenku, prosím nezapomeňte na odličovač očí. Je to sice občas „pruda“, ale když už se nalíčíte, musíte se i odlíčit. I kdyby to mělo být o půlnoci po táboráku. Mezi námi, lepší je být bez řasenky, než po ránu s kruhy kolem očí, jak po boxerském zápase.

3.Krém, deodorant a tea tree olej

Sluníčko vysušuje, nutí naše tělo k pocení a občas nás něco štípne, nebo se vyrazí nepříjemný pupínek. Zachránci jsou tu. Obličej stačí opláchnout vodou a natřít krémem a nezapomínejte na ruce. Deodorant je ok, když se to nepřehání. Je totiž přirozené, že se potíme. Moje osobní zkušenost je ta, že ráno čisté triko, je lepší než parfém z Francie. Teatree olej je malý zázrak na pupínky všeho druhu. Dezinfikuje a vysušuje a navíc pěkně voní, tedy alespoň mě, komárům by snad nemusel. Toto léto vyzkouším jako odpuzovač, a pak napíšu.

4.Slunce, voda, vzduch :-)

Příroda je krásná a my, když jsme její součástí, získáváme na kráse také. Možná to není vidět hned, ale uvnitř se začíná něco měnit. Máme kamarády, máme zážitky, máme touhu sedět na sluníčku, nebo se procházet lesními pěšinami. Každý kousek naší duše bude žasnout a toužit děkovat, že tady můžeme žít. To je na létě to krásné.

Příroda, je vlastně taková malá kosmetická taštička pro naši duši.

Majka St

Autor fotografie:  Marie Stejskalová


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz