Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holka-s-cepkou-a-knihami-fhz_i84.jpg

Zápisník redakce: Je to luxus

Skončily prázdniny: u moře, u babičky, nad knížkou, s kamarády, odpočinkové výlety i turistika. Moje kamarádka na otázku, jaké byly, pravidelně odpovídala: "Byl to luxus!"

A to, pokud si vzpomínám, nebyla zatím nikdy u moře ani na nějaké "dražší" dovolené. Luxus pro ni neznamenalo drahé, ale spíš výjimečné, vzácné, ojedinělé, bezva, super, no prostě LUXUS.:)

A tak zažila luxusní výlet s kamarádkou do ZOO, luxusní brigádu, kde si vydělala na svůj první super mobil, luxusní týden s rodiči na horách, kde si uvařila svůj první kotlíkový guláš, luxusní pouť s babičkou do Zlatých Hor... A když pršelo? Ano, tušíte správně: "To byl prostě luxus, konečně jsem si přečetla tu napínavou detektivku, na kterou jsem zatím neměla čas."

Začíná září, nový školní rok. Přeju vám, abyste v něm každý den zažily něco nového, vzácného, výjimečného či neopakovatelného. Některý den ten "luxus" přijde jakoby sám a některý den se budete muset trochu víc snažit nebo něco hezkého hledat. Ale myslím si, že za to, aby každý den byl aspoň trošku výjimečný a jedinečný, prostě luxus, to určitě stojí.

Tak s chutí do toho...:) Marie

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

Autor fotografie:  rastily DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz