Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

ctenarka-klara-s-tomasem-klusem-na-velehrade-hxc.jpg

Velehrad s IN!em pohledem čtenářek Klárky a Katky

Do redakce nám přišly milé mejlíky od čtenářek Klárky a Katky. Rádi se s Vámi o ně podělíme. Můžete se také mrknout  na fotogalerii - možná se tam některé poznáte:). Tak nejdřív ty mejlíky...

Tak začínal ten první

Milá redakce,

letošní slavnosti Dnů lidí dobré vůle na Velehradě jsou bohužel už za námi, ale naštěstí nám zůstala spousta krásných vzpomínek na tuto akci.

Patří mezi ně i program časopisu IN! Poznali jsme novou deskovou hru Caffe International v rámci „Klubu deskových her”, která byla zajímavá.
Protože mám ráda kosmetiku, potěšilo mě, že mě tentokrát mohla „zkrášlit” profesionální kosmetička. A také jsem ráda, že jsem viděla na vlastní oči Tomáše Kluse, který patří mezi nejlepší české zpěváky.

Díky moc za letošní program IN! a už teď se těším na setkání na Velehradě 2011.
Do té doby přeji celé redakci hlavně hodně zdraví a spoustu inspirací pro
zajímavé články pro čtenářky, které jsou in a čtou jedině IN!. Klára Machů

...a druhý

Milá redakce chtěla bych vám moc poděkovat. Měli  jste na Velehradě krásně připravený program.  Nechala jsem se nalíčit od skvělé kosmetičky, byla velmi příjemná. Také jsem navštívila stánek  IN!, na který jsem se těšila už skoro rok. Nastávala čtvrtá hodina a já byla celá napjatá na koncert Tomáše Kluse. Nikdy jsem ho neslyšela, všechny  informace, co jsem věděla, byly jen z časopisu. Když  začal koncert, byla jsem z něho unešená. Byla to strašná sranda.

I když cesta trvala pět hodin, stálo to za to. Po té jsme jeli ještě na konferenci. Bylo to fajn. Móóóóc děkuji celé redakci, že něco takového jako IN  je!!!!!! Příští rok se už těším. Katka

Info z redakce:)

Více foto z Velehradu hledejte ve Fotogalerii: http://www.in.cz/fotogalerie/velehrad-2010-sbm/

Autor fotografie:  autor _neznámý


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz