Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

kluk-u-pc-fhq_i84.jpg

Pro dívky s vlastním názorem

Často se ptáte, jak je to s Diskusemi a Poradnami na webu. To a ještě mnohé další se dozvíte v tomto článku. Představujeme vám náš IN!ácký web.

Co tu najdete?

V rubrice Rozhovory najdeš herce, zpěváky, sportovce a jiné zajímavé lidi. Můžete si přečíst články o vztazích v rodině, ve škole, mezi klukem a holkou, o přátelství, to vše v rubrice Vztahy. Péče o tělo je soubor informací o zdraví, sportu i módě. Nechybí ani zábavná rubrika plná Zajímavostí, Tvoření i kulturních pozvánek. Spoustu zajímavostí i poučení najdete v rubrice Víra. Na naše IN!ácké akce se můžete mrknout ve Fotogalerii a spoustu zajímavého vám přináší také Videogalerie.

Diskutujete v Diskusi. Zde máte možnost psát si s ostatními čtenářkami nebo také nám do redakce. A o čem se diskutuje? O škole, o vztazích, řeší se problémy, sdílí své zkušenosti o filmech, knížkách i písničkách, prob(p)írají kluci :-), prostě je tam hodně živo. A tak to má být :-)!

Novinkou je modlitební okénko Myslíme na sebe, kde se můžete s námi podělit o prosby za sebe, své blízké i kamarády.

Každý týden se můžete zúčastnit Ankety na různá témata, a také nám do redakce napsat, jaké téma by se vám v anketě líbilo.

Pokud vám není něco jasné je tu pro vás Poradna. V šesti oddílech (Láska, Škola, Rodina, Péče o zdraví, Víra a Kamarádi) se můžete zeptat na cokoliv, co vás trápí nebo zajímá.

Každý den pro vás máme k zamyšlení i pro zasmání Citát, hlášku nebo vtip. Když si na něj dvakrát kliknete, rozbalí se vám celý rok citátů a hlášek, a můžete je použít jako inspiraci třeba do školy, do společenství nebo kamarádce k narozeninám.

Samostatnou rubriku tvoří náš E-SHOP. Je to obchůdek plný IN!ácké módy. A ne tak ledajaké. Můžete si koupit trička a mikiny různých barev, potisků a střihů, také deštníky, tašky nebo nápaditou bižuterii. A pokud vás baví tvořit, můžete si dokonce tričko, co se barvy a potisku týká, navrhnout úplně samy. Co říkáte, nestálo by to za to, se do našeho obchůdku mrknout? :-)

Poslední, ale neméně důležitou rubrikou je Časopis. V ní najdete ukázky aktuálních i starších čísel, informace z redakce, tzn. výsledky měsíčních soutěží, info o setkání čtenářek, upoutávky na nová čísla a samozřejmě i kontakty na vydavatelství v Jablonci, kolegy v Praze i redakci v Olomouci.

IN!ácký web je tu proto, aby vás pobavil, něco nového jste se dozvěděly, prostě, aby vám s ním bylo hezky :-). Tak klidně přijďte a rozhlédněte se tu pořádně kolem. Je tu pro vás!

Tak ahoj na www.in.cz

Marie

Autor fotografie:  77303799 ra2 studio Dollarphotoclub


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz