Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

ilca-hudba-na-telo-svx_i20.jpg

Čarovný den s IN!em.

V sobotu 30. dubna 2016 se na Malé scéně v Ústí nad Orlicí sešlo spousta úžasných bytostí.  Z našich stránek přece víte, že jsme na tento den plánovali Setkání s IN!em, takže teď se pojďte podívat, jaké to bylo.

Úžasné bylo už počasí, protože podle zpráv mělo pršet, ale sluníčko svítilo a hřálo o sto šest...

Malá scéna byla pro setkání jako dělaná

Byla útulná jako domeček z mechu a kapradí, strávili jsme tam celé dopoledne a stálo to za to. Nejen že čtenářky poznaly redaktorky, ale díky důmyslné představovací hře, se po chvíli poznaly všechny účastnice navzájem.

Redaktorka Ilona způsobila v divadle déšť a bouřku, s čímž jí pomohlo celé hlediště, a když to dobře vyjde, budete se na výsledek moci podívat na našich webovkách. Majka s Bětkou sehrály scénku s dobře známými situacemi, maminka v kuchyni a dcera u počítače, a pak vyzvaly divačky, aby spolu s kamarádkami nebo rodinami vypnuli síť a zapnuli sebe tak, jak to radíme v IN!ové výzvě, kterou najdete v časopise i na našich dosud nevypnutých sítích.

Dopoledne bylo uzavřeno dopisem sobě. Zdá se vám to divné psát si dopis? Vždyť vím, co dělám, jak se mám a co chci, tak proč? Ale budu si to pamatovat i za rok? Aha! Redaktorka Helča připravila papíry s obálkami a vybídla děvčata napsat si, co by během roku chtěla dokázat, čeho se zbavit, co se naučit, holky dopis zalepily do obálky a zanechaly IN!u. Na den přesně za rok jim IN! dopis odešle a vsadíme se, že to bude překvapení! Podle soustředěného ticha se zdá, že mnohé z pisatelek vytvořily opravdu obsáhlý traktát, takže si příští rok pěkně počtou.

Odpoledne probíhaly workshopy na ústeckém děkanství

  • V místnosti, kde redaktorka Martina vyráběla s děvčaty plstěná pouzdra chvílemi hrozilo, že nebude možné oddělit tvůrce od díla, ale nakonec všechny šičky odcházely s povedenými výrobky a všechny s dobrou náladou.
  • Herní workshop překypoval pohodou a využíval sluníčka a zatravněné farní zahrady. S redaktorkou Helčou se totiž není možné nudit, ani kdybyste chtěli.
  • Na dalším místě si mohly čtenářky vyzkoušet psaní pod vedením redaktorky Bětky a zdá se, že v budoucnu z nich možná budou redaktorky IN!
  • Šéfredaktorka Majka vysvětlila další skupině, co je to móda, jak se vyhnout jejím nástrahám a přelstít módní trendy.
  • Fotograf Zbyněk se ujal našich „modelek“ a společně vytvořili krásné fotky, na které se můžete těšit v některém z příštích čísle časopisu. A že to není žadná legrace, když vám tuhne pusa od úsměvu, oči nesmíte zavítat, i když stojíte proti slunci, by vám holky mohly povídat.

Zakončení v kostele bylo krátké a intenzivní. Pan farář Brokeš všem připomněl, že je rok milosrdenství a vyzval shromážděné, aby zkusili alespoň jeden ze skutků milosrdenství, o což se budeme rozhodně snažit. Po požehnání na cestu se jsme se všichni rozprchli domů, do aut a na vlak.

Děkujeme a těšíme se příště. Redakce

Mrkněte se do naší fotogalerie: http://www.in.cz/fotogalerie/setkani-s-in-usti-nad-orlici-2016-zhs/

 

Autor fotografie:  Zbyněk Pavienský


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz