Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

podzimmartina-lmx_i16.jpg

Zápisník redakce: Dělání, dělání, všechny smutky zahání

Stalo se ti někdy, že jsi zničeho nic prostě ztratila dobrou náladu nebo se ti zkrátka udělalo smutno? Neboj, nejsi v tom sama. Někdy stačí jen tak málo jako šedivý den za okny a rázem je náš elán ten tam. Otázka zní, jak ho získat zpátky.

Mám pro tebe hned několik tipů, jak bojovat s nepřízní nálady, aby sis mohla každičký podzimní den užít naplno.

Rozhodně neseď na místě s hlavou plnou chmurných myšlenek a pusť se do něčeho, co tě baví. Běž si zaběhat a provětrat hlavu, podívej se na film – ideálně nějaký veselý, přečti si knížku...Dělej zkrátka cokoliv, co zaměstná tvou hlavu něčím radostnějším.

Popovídej si s někým. Ať už to bude mamka, ségra nebo kamarádka. Každý máme občas špatný den a není žádná ostuda se s tím někomu svěřit. Často nás druzí dokáží povzbudit a zbavit špatné nálady rychleji než cokoliv jiného. A hlavně: dokážou nás parádně rozesmát.

Nic ti nepročistí hlavu lépe než pohyb. Jakékoliv cvičení nebo běhání je naprosto ideální. P.S.: Divokým tanečním kreacím před zrcadlem se meze nekladou:)

Vrhni se na jakoukoliv ruční práci. Vyráběj, vař, peč nebo pomoz mamce s úklidem. Hlava si u toho pořádně odpočine a nebude přemýšlet nad smutníky.

Nezapoměň, že na nic v životě nejsi sama. Máš kolem sebe spoustu lidí, kteří tě vždycky podpoří a podrží. A navíc my věřící máme jedno velké plus: můžeme se kdykoliv obrátit tam nahoru ;)

Přeji vám barevný podzim plný úsměvů, holky! :)

P.S.: O změnách nálad si můžete víc přečíst i v mém článku v zářijovém čísle.

redaktorka Verča

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.


 

Autor fotografie:  Martina Mátlová


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz