Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

kamosky-s-ovocem-gsk_i87.jpg

Zápisník redakce: Nové tričko IN!

Jak vznikají nová trička? Co nebo kdo za tím stojí? Dnes vám odhalím zákulisí redakční práce.

To si tak jednou sedím za svým stolem a píšu článek a hledám zajímavosti o poutních místech v Česku. Vzpomínám na místa, kde jsem byla a jsem nadšená z těch, které jsem ještě nenavštívila, ale určitě navštívím. Upřímně, články o zajímavostech odkudkoliv jsou pro mě flow.* Miluju to. Zkoumám jejich historii, zajímavé poznatky i statistiky, porovnávám je s ostatními, dohledávám informace, a tak mi jeden článek trvá opravdu dlouho. Když dám všechno dohromady, zjistím, že mám tolik informací, že by to vydalo na strany tři a ne jen na jednu a začne bolestivé škrtání a vypouštění toho, co není úplně top. Upřímně, za mě je top vždycky všechno. :-)

Já si svoji práci užívám a moje rodina trne. Vždy přijdu domů a vychrlím na ně, co je kde zajímavého, jaké místo, památku či zajímavost jsem objevila a poznámka nakonec, která musí logicky přijít je: Musíme se tam zajet podívat! Bohužel, ne vždy moji blízcí sdílí moji touhu poznat všechny rozvaliny a zapomenuté kouty, ba ani zámky, či hrady – barbaři! :-)

Takže si tak jednou sedím a píšu, když v tom na mě posvítí sluníčko. To je u nás v redakci tak trochu vzácnost, protože máme většinu oken na sever, ale přece jen, malý paprsek prošel východním oknem a já ucítila jaro. A s jarem přijdou i výlety – hurá! A s jarem to bude chtít i něco nového na sebe. Znáte to, že? Tak jsem si řekla, že bych ráda nové tričko. Ale nějaké hezké, to se rozumí.

Tuto myšlenku, když vypustíte do dámského kolektivu, sejde se vám mnoho nápadů, co by na tričku mělo být a co kdo má rád a čím žije. Vy, naše čtenářky, nám to vždy ještě trošku zamotáte, když hlasujete na našem Instagramu. A tak jsme zjistili, že tu máme lidi, co milují psy, a stejně silnou skupinu těch, co milují kočky. Ty, co nepřežijí bez sluchátek na uších, a ty, co nedají dopustit na vůni knih. A teď, babo raď. V redakci nás je dost, o to žádná, ale rozlousknout tuto záhadu nebylo jednoduché, to vám povím.

Takže vám s hrdostí oznamuji, že máme nová trička. A hned dvě. Jedno pro ty, co mají rádi kočky, milují knihy, klid a pohodu. Druhé pro ty, co milují psy, pohyb, hudbu a něco na osvěžení.

Pokud potřebujete ke svému životu obojí, nezbývá než si koupit trička dvě.

Doufám, že až se potkáme, mrkneme na sebe a budeme vědět, jestli pejskař nebo kočkomil. :)

Majka St – šéfredaktorka časopisu IN!

 

*Flow je stav, ve kterém jsou lidé tak ponořeni do určité činnosti, že se jim nic jiného nezdá důležité.

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  luismolinero DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz