Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holka-na-skale-mar_i39.jpg

Zápisník redakce: Hora jménem Až

Taky se vám v životě stává, že se chcete do něčeho pustit nebo chcete něco zkusit, ale nakonec si řeknete, že to uděláte až jindy, až o prázdninách, až příští týden? „Až“ je taková velká hora, která nám stojí v cestě k mnoha věcem. Pojďme si přestat stavět tuhle horu do cesty.

Na některé věci v životě potřebujeme počkat a nemůžeme je mít hned. Někdy musíme trochu dospět, získat životní zkušenosti, abychom se do něčeho pustili. V takovém případě je naprosto rozumné a správné počkat.

V jiných okamžicích si ale sami stavíme překážky a odkládáme to, do čeho bychom se rádi pustili. Sami si stavíme takovou překážku v podobě pomyslné hory Až, která nám stojí v cestě. Chceme začít sportovat, začít se učit další cizí jazyk, napsat knihu, nakreslit komiks, začít s nějakým novým koníčkem… Jenže si řekneme, že AŽ jindy. AŽ později. AŽ něco. Z toho neustálého odkládání se nakonec stane obrovská hora Až, která nám stojí v cestě.

Přitom to jsou věci, do kterých se klidně můžeme pustit hned. Tak co se takhle zkusit zamyslet nad tím, co bychom chtěli zkusit, a vymyslet, jaký první malý krůček bychom mohli udělat, abychom si to splnili?

Krásné dny přeje redaktorka Martina

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.


 

Autor fotografie:  kevron 2001 Dollarphotoclub


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz