Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

deset-zpusobu-lasky-qor_i24.jpg

Postní doba: 10 způsobů lásky

Začíná doba postní. Máme 40 dnů na to, abychom se stali o trošku lepšími. V čem? V trpělivosti, lepšímu chování ke druhým, v překonávání sama sebe… Určitě si každá z nás vybere, co je pro ni důležité. Chceme vám nabídnout na webu postupně 10 způsobů, jak se zdokonalovat v lásce. Ke druhým, k Bohu, ale také sama k sobě, protože i to je moc důležité. Budeme moc rádi, když se k nám připojíte…:)

Poslouchat bez přerušování

Přísloví 18:13 Odpoví-li kdo dřív, než vyslechl, toť pošetilost a hanba pro něj.

Ema: „Jani, tak to ti musím říct, včera to bylo fakt super, mamka si na mě udělala čas a jely jsme spolu úplně poprvé do té Šantovky a...“

Jana jí skočí do řeči: „Jo, tam to dobře znám, byli jsme tam s našima minulý týden a koupila jsem si tam...a mamka tam chtěla koupit.. a taťka se šel podívat na….

Ema s Janou jsou velké kámošky už od školky. Emu jenom trochu mrzí, že Jana málokdy poslechne až do konce, co jí chce říct. Třeba dnes by se dozvěděla, že si tam Ema koupila moc hezkou mikinu a dokonce i Janě její oblíbené gorbačiky. Tak musí ještě chvilku počkat, než se kamarádka vymluví...

 

Výzva

Taky se vám někdy stává, že vám někdo něco povídá, ale vy si to ani nedoposlechnete a hned už začnete mluvit samy? Máte svá řešení, nedáváte druhým prostor? Zkuste si na to dávat pozor.

 

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

 

Autor fotografie:  BOSCO POINT


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz