Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

kluk-a-holka-u-vlaku-hrj_i34.jpg

Prázdninové ohlédnutí

Byl černovlasý, vysoký, měl modré oči a nastoupil do stejného kupé, ve kterém jsem do té doby otráveně seděla já. Okamžitě jsem mamce odpustila. Teď už se mi cesta od babičky s obrovskou taškou okurek na zavařování nezdála vůbec tak hrozná jako na začátku.

„Týjo, docela se urodilo“, usmál se na mě s pohledem na okurky, které vyčuhovaly z tašky všude kolem. A tak jsme si začali povídat. Cesta nám rychle ubíhala (mně se zdálo, že až moc rychle), ale telefonní čísla jsme si vyměnit stihli :). A tak začalo naše dopisování, chatování a telefonování. Martin totiž bydlel 100 km daleko od nás, takže jsme se osobně potkávali jenom málo.

Blížily se prázdniny a s nimi puťák, tábor, na který jsem se každý rok těšila. S Martinem jsme se domluvili, že pojede s námi, takže určitě chápete, že tentokrát jsem se těšila úplně mega :)! Sešli jsme se u kostela jako každý rok, ověšení báglama. Na Martina jsem byla náležitě pyšná. Holky jenom nenápadně okukovaly toho nádherného kluka, který ale chodí se mnou. První a druhý den jsme si všichni pořádně užili. Srandičky a naše hulákání se neslo po širokém okolí, zatím nás ještě nebolely nohy ani záda.

Ale další den se to mělo změnit. Od rána totiž pršelo, takže jsme všichni rozespale skládali stany a rychle se balili na další cestu. Z vedlejšího klučičího stanu jsme uslyšela dost peprnou nadávku. Nejdřív letěly boty, a potom hned Martin. „To snad není pravda, mám puchýř jak blázen, já se na to můžu vykašlat, dá už nejdu!“ Sice šel, protože mu nic jiného nezbývalo, ale nálada, i když odpoledne už hezky svítilo sluníčko, mu poklesla na bod mrazu. Ostatní kluci se hecovali, sem tam pomohli holkám, když bylo potřeba, ale Martin byl naštvaný a nevšímal si ani mě. Zkrátím to, ten puťák se moc nepovedl. Zjistila jsem, že Martina vlastně neznám. A že sms, chat a volání jsou pro vztah málo.

Byl vysoký, černovlasý, měl krásně modré oči, ale já už vím, že pro vztah jsou důležitější daleko jiné hodnoty. Jana

 

(časopis IN!dívčí svět)

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

 

Autor fotografie:  Dollarphoto ilustrator.eu


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz