Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

hrnicek-v-ruce-wsv_i77.jpg

Zápisník redakce: Zastavit…a stát!

Stalo se vám taky někdy, holky, že jste celé dny neustále něco řešily a měly pocit, že se ani na malou chvíli nedokážete zastavit? Třeba já jsem si teprve nedávno doopravdy uvědomila, že se blíží Vánoce. A taky si konečně řekla: A DOST!

Někdo by si mohl říct: vždyť v celé téhle situaci kolem koronaviru přece nejde nic moc dělat! Podniky se otevřely teprve nedávno a po zbytek času jsme měly sedět doma a nějak se prostě zabavit. No jo, ale to je právě to – občas nám ta nouzová zábava v době pandemie spíš škodí než prospívá.

Mnohé z nás nemohly chodit do školy ani na brigádu, všem chybí kamarádi a třeba i ty otevřené kavárničky a příjemné odpolední posezení u hrnku voňavé kávy. A čím víc doma hloubáme o tom, co všechno nám chybí, co budeme celý den vlastně dělat nebo co všechno nestíháme do školy (protože jsme přece musely dokoukat tu sérii do konce, jinak by to nešlo 😊), tím víc přicházíme o všechno to krásné a skutečně podstatné, co se tam venku i přes celou pandemii děje: čas plyne pořád dál.

A přinesl nám to nejkouzelnější období roku – Vánoce. Úžasnou příležitost znovu se setkat se svými blízkými a po dlouhé době se zaměřit na něco pozitivnějšího a hlavně podstatnějšího, než jsou každodenní malichernosti, nad kterými bychom měly zkrátka jen mávnout rukou.

Pokud se chcete hezky naladit na tu správnou sváteční vlnu, v prosincovém čísle najdete náš speciální adventní kalendář. Ten vám pomůže se uvolnit, pozvedne vás na těle i na duši – a hlavně nám všem připomene, co je na světě opravdu důležité.

Tak nám všem přeju krásné vánoční svátky plné pohody. A těším se na další rok strávený s vámi, tentokrát už snad strávený v harmonii, a ne v pandemii😊. redaktorka Verča

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

Autor fotografie:  Sergii Mostovyi Dollarphotoclub


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz