Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holky-s-brylema-qab_i10.jpg

Zápisník redakce: Já

Já jsi ty, ty, ano i ty, já jsem i já.:) A všichni jsme jedineční, originální a důležití. Dnešní zamyšlení je totiž úplně pro všechny...

Někdy se to stane asi každému: Pomáháš ostatním, snažíš se být  milá a usměvavá, udělat první i poslední, snažíš se... Ale uvnitř se cítíš prázdná, vymačkaná jak citron, nespokojená, možná někdy i naštvaná, nedoceněná, nedůležitá .

Vzpomínám si na jeden moment z tábora, kde jsem dělala vedoucí. Po dvou týdnech jsem byla úplně KO. A tehdy za mnou přišel malý, asi sedmiletý "prcek", celý umazaný od bláta, jak stavěl v polovysušeném potoce hráze a rybníčky s kamarády, a jen tak, zničehonic mě objal a řekl: "Já tě mám moc rád!":)

A něco se stalo

Jo, pořád jsem byla unavená, nevyspaná a poštípaná od komárů, ale tato věta mě úplně postavila na nohy a rozzářila den. Uvědomila jsem si, že nejenom já pomáhám ostatním, ale že i já jsem pro někoho důležitá, že mě má někdo i teď, momentálně utahanou a protivnou, rád. Že JÁ jsem důležitá. A tak jsem si tak seděla, opřená o strom a děkovala P.Bohu za malého Ondru, kterého mi poslal do cesty, abych si uvědomila, že každý z nás je důležitý, a to v každém okamžiku, ať už má radost, je unavený nebo se mu zrovna nedaří. Že každý z nás tu má nezastupitelnou úlohu, protože je jedinečný a originál.

Přeju nám, abychom si uvědomovali, jak moc jsme všichni jedineční a důležití. Krásný den i celý váš další  život. Marie

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

 

 

Autor fotografie:  brainsil DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz