Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

hanka-ferraty-erf_i20.jpg

Zápisník redakce: Ještě zbývá půlka prázdnin :-)

Ahoj! Prázdniny se už brzy přehoupnou do druhé poloviny a tak není čas na zbytečné povalování. Je čas obout toulavé boty a vydat se na letní dobrodružství. Připrav se na akci, protože tyto tipy nejsou pro „obyčejné“ holky. Pojďme na to!

Táboření: Akční hrdinka

Sbal si spacák, stan a batoh plný dobrodružství a vydej se do divočiny. :) Mezi námi děvčaty, někdy stačí chata, nebo větší zahrada, kde si můžeš vyzkoušet různé outdoorové dovednosti. Rozdělávání ohně, stavbu přístřešku, orientace pomocí mapy nebo přírodní malování listy, květy a plody přírody. A až večer zalezeš do spacáku a budeš poslouchat šelest lesa, budeš mít pocit, že jsi hlavní hrdinka ve vlastní dobrodružné knize!

Ps.. To bys náhodou mohla – zavést si svůj dobrodružný deník a zapisovat si co se ti povedlo a co třeba ne. Co říkáš:-)

 

Horská turistika: Tanec v oblacích

Miluješ výzvy? Pak je horská turistika přesně pro tebe! Vyhlédni si vrchol (klidně i kopec) který se vypíná nad krajinou a vydej se tam. Nezapomeň si vzít pohodlnou obuv, dostatek vody a odhodlání. Nepodceňuj přípravu, ať se ti nic nevymkne z rukou. Přiblížení se k cíli vlakem, či busem se povoluje:-) A když zdoláš všechny útrapy náročného výstupu, dej si malou vítěznou taneční kreaci. Celý svět ti přece leží u nohou.

Ps.: Výstupy na hory a kopce podnikej vždy s kamarádkou nebo někým blízkým. Nejen, že bude větší zábava, ale pro případ nebezpečí, je dobré mít u sebe někoho blízkého.


Vodní sporty: Probuď v sobě Ariel

Vodní sporty jsou perfektním letním dobrodružstvím, které ti poskytne skvělou kombinaci zábavy a osvěžení. Vyzkoušej si surfování, jízdu na prkně, kajaku nebo raftu. Když se chopíš pádla a projedeš se divokou řekou nebo si zažiješ adrenalinový zážitek při jízdě na vodním skútru věř, že ten pocit, že to dokážeš, je k nezaplacení. Takže si vodu užij naplno a zanechej za sebou vlny smíchu a radosti!

Ps.: Voda je úžasný živel, a je dobré znát jeho záludnosti. Vodní sporty si užívej pouze pod dohleden zkušených instruktorů.

 

Letní dobrodružství čekají na tebe!

Takže? Máš tu skvělý plán na tvé letní dobrodružství! Toto všechno jsou skvělé možnosti, jak si užít zbytek prázdnin naplno. Využiješ ho? Udělej si tabulku a vyzkoušené aktivity si zaznač, ať už nikdy nezapomeneš, že jsi to dokázala.

Ps.: Nezapomeň, že dobrodružství začíná tam, kde končí tvá komfortní zóna. T

Majka St šéfredaktorka časopisu IN! Dívčí svět

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  Závodná Hana


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz