Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holka-s-kladivkem-bvo_i12.jpeg

Zápisník redakce: POMOC, NESTÍHÁM!

Dnešní doba je neuvěřitelně uspěchaná. Vnímám to téměř na každém kroku. Nikdo nemá čas na osobní setkání (a když už, tak během něj chatuje rovnou i s někým jiným, aby neztrácel čas). Všichni toho zkrátka mají až nad hlavu a najít to pomyslné okénko v kalendáři je čím dál tím těžší i pro mě. Proto jsem se pro nás „nestíhavce“ rozhodla vytvořit takový malý tahák, až se zase budeme cítit zahlcení.

  1. Nezanedbávej samu sebe. Když cítíš, že už nemůžeš, dej si pauzu. A nezapomeň se za těžký den odměnit!
  2. Nemusíš stíhat všechno na čas. Nikdo není dokonalý – podívej se kolem sebe, a zjistíš, že všichni občas nedávají termíny a neumí všechno perfektně.
  3. Nesrovnávej se s ostatními. Každý má úplně jiné geny a předpoklady. Navíc to, že mu jedna věc jde líp, neznamená, že je stejně dobrý i ve všech ostatních. Určitě se najde něco, v čem jsi lepší než ten druhý, a naopak. Znovu a opět – nikdo není dokonalý 😉
  4. Nepřepínej se. Jo, já vím, že bys to všechno stihla, ale vůbec to není potřeba hrotit. Moc dobře víš, že jsi potom tak unavená, že bys nejradši usnula ve čtyři odpoledne.
  5. Nepřemýšlej pořád. Pamatuješ, jak tě z toho potom tlačí hlava? Dej jí taky někdy dovolenou, dělá pro tebe už pěkných pár let – tak aby nedala výpověď.
  6. I KDYŽ NĚCO NEDÁŠ NEBO NESTIHNEŠ, SVĚT SE BUDE TOČIT DÁL. A tohle je nejhlavnější z hlavních rad, tak si ji zapiš za uši! 😊 Krásné na tom je, že žádný výsledek není horší nebo lepší – ať už se ti něco povede nebo nepovede, vše je součástí Božího plánu s tebou. A On moc dobře ví, kde tě chce jednou mít. Takže pohoda, ne? 😊

Pokaždé, když budeš mít špatný den, si přečti tenhle sloupeček znovu. Doufám, že ti vrátí úsměv na tvář a elán do toho krásného života, který nám byl seshora věnovaný.

Měj se krásně a drž se! redaktorka Verča

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  Andrey Popov Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz