Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

hrnicek-v-ruce-wsv_i77.jpg

Zápisník redakce: Jak se naladit na vánoční notu

Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé…No jo, ale co dělat, až dojdou koledy? Jen se neboj! Tady je seznam věcí, které tě zaručeně dostanou do vánoční nálady.

Vánoční filmy, ze kterých na tebe dýchne sváteční atmosféra klidu a pohody (a možná i romantiky 😊) Doporučuju třeba svou oblíbenou Princeznu z cukrárny nebo Vánočního prince. Rozhodně stojí za zkouknutí!

Pohled z okna, když sněží – je to prostě nádhera. Miluju ten pocit teplíčka s hrnkem horkého čaje v ruce, zatímco venku je šííílená zima.

Povídání si o Vánocích, ať už uplynulých, nebo těch, co teprve budou. Stačí si udělat pohodovou chvilku s mamkou nebo kámoškami a do podkresu pustit vaše oblíbené vánoční písničky. Kdybyste si mohly přát k Vánocům cokoliv, co by to bylo? Jaký nejvtipnější vánoční zážitek se vám vybaví? A jaký nejkrásnější? Pojďme si spolu povídat!

Malé laskavosti. Čas vánoční je o nás všech. O radosti, lásce a rozdávání nejen dárků, ale hlavně sebe sama. Nabídni rodičům pomoc, když ji potřebují. Navštěvuj častěji prarodiče – uvidíš, jak jim rozzáříš obličej! Nešetři vlídným slovem doma ani mezi kamarády a ve škole. Zlepšíš den nejednomu člověku ve tvém okolí. Zamysli se nad malými pozornostmi, kterými můžeš udělat svým blízkým radost – co by vykouzlilo úsměv na tváři třeba tvému tátovi?

Chvíle pohody a odpočinku. Zkrátka relax. Já vím, musíš toho před Vánoci ještě spoustu dohnat. Ale nezapomeň myslet i na sebe a svůj vlastí pocit pohody. Zvolni tempo a prolož dlouhé učení ještě delším odpočinkem. To by rozhodně občas nezaškodilo, nemám pravdu?

Procházka na trhy a jiné akce, které přímo křičí „Vánoce jsou tady!“ Vezmi kámošky a pořádně nasajte sváteční atmosféru (pozn. red.: atmosférou ovšem není myšlen svařák! 😊)

A hlavně: užijte si krásné a pohodové Vánoce!

Verča

 

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  Sergii Mostovyi Dollarphotoclub


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz