Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

Původní příspěvek:

Ahoj, mě napadá ještě čočka nebo fazole, třeba s opečenou slaninou, a taky cizrna osmažená s klobáskou (nejlepší je chorizo). Stačí jen koupit předvařenou cizrnu, půlku rozmačkat a přidat na pánvičku ke klobáse (doporučuju nepřidávat žádný olej, klobásy jsou většinou mastné až dost a během smažení pouští olej). Chutná to opravdu výborně, cizrna je navíc zdravá na srdce. Jinak můžeš ještě zkusit kuskus se zeleninou v páře. Měj se hezky:-)
Přezdívka (jméno): Am

UPOZORNĚNÍ: Tento prostor slouží k vzájemnému setkávání a obohacování. Dodržujte prosím pravidla slušné diskuse a vyhněte se vulgárním výrazům. Příspěvky nedodržující pravidla diskuse budou smazány. Redakce


 Přezdívka (jméno): 
 Email:
 (nebude zveřejněn!)
 Text : 
 
 Napiš číslem   osm set  sedm:

Zpět na výpis příspěvků

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz