Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

Původní příspěvek:

Ahoj, povaříme až rozvaříme jablka (často promícháváme, na začátek a podle potřeby podlijeme vodou, ještě je na konec rozmixujeme), osladíme, přidáme třeba skořici a nalijeme do sklenic, pevně utáhneme a v zavařovacím hrnci zavaříme. Jo a část ani nezavařujeme, ale rovnou sníme. Je dobré toosladit, protože (alespoň mě) ta jablka trochu ztrpknou tím rozvařením a domácí přesnídávka je daleko méně sladká, než kupovaná z obchodu. Taky můžeš přidat rozvařené jiné ovoce a udělat si mix (třeba meruňky nebo jakoukoliv zdánlive nemožnou kombinaci, nezapomeň ovoce oloupat, tam kde by se slupka nerozvařila, aby tě to neškrábalo v krčku) ;) Dobrou chuť!
Přezdívka (jméno): A.

UPOZORNĚNÍ: Tento prostor slouží k vzájemnému setkávání a obohacování. Dodržujte prosím pravidla slušné diskuse a vyhněte se vulgárním výrazům. Příspěvky nedodržující pravidla diskuse budou smazány. Redakce


 Přezdívka (jméno): 
 Email:
 (nebude zveřejněn!)
 Text : 
 
 Napiš číslem   sedm set devadesát tři:

Zpět na výpis příspěvků

 
 
     

    Vydavatelství IN s.r.o.
    Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

    objednávky:
    tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
    mail: objednavky@in.cz

    redakce:
    Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

    tel.: 775 598 603
    mail: redakce@in.cz