Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

Zdarec! Umíš se radovat, tancovat, zasmát, blbnout, skákat a být spontánní? To znamená, že v tobě přebývá krásné dítě Boži! Gratulujeme a třeseme rukou!  A jako dárek nabízíme takovou všehochuť:). Tak ať se vám hezky rozbaluje...

Něco pro zasmání

  1. „Babi, ty tvoje brýle hodně zvětšují?” „Hodně.” „Tak si je prosím tě, sundej, a ukroj mi kus dortu.”
  2. Král zvířat, lev, svolá všechna zvířata na vekou poradu. Když se sejdou, lev povídá: „Udělejte dvě skupiny, v jedné skupině nalevo budou ta zvířata, která si o sobě myslí, že jsou chytrá, na druhé straně ta, která si o sobě myslí, že jsou hezká.” Po chvíli se zvířata rozdělila na dvě skupiny. Žába ale zůstala uprostřed. Lev se jí nechápavě zeptá: „A co ty, žábo, kam se ty zařadíš?” „No to se mám snad roztrhnout nebo co?!?”

Kluci a my

Kluci jsou pro mě vzduch,...ale bez vzduchu se nedá žít:).

Kluci mají oči všude?
Někdy koluje představa, že čím víc toho dívka odhalí, tím víc je pro kluky žádoucí. Je pravda, že pro kluky je ženské tělo zajímavé, ale ještě více mají rádi tajemství. Rádi je sami odhalují nebo si je domýšlí. Takže pokud dívka „vyvalí všechny svoje půvaby hned, kluk se podívá, ale nemá na ní co dál zkoumat a kouzlo mizí. Pozor na velké výstřihy! Když kluk vidí dívku, která je přitažlivá a navíc „odhalená”, je to signál, že je ke všemu svolná. Pro kluky je totiž nesmírně těžké udržet svoji fantazii. Zvrhává se to potom v to , že dotyčnou dívku chtějí ne kvůli ni samé, ale kvůli jejímu tělu.. A kdo by chtěl kluka, který je zaměřený na „krásu” těla a víc ho nezajímá? Sukně je vůbec moc šikovná záležitost, kluci doslova hltají vlnící se nohy v dlouhé sukni. Minisukně je přitahují taky, ale klukům, kteří se nechtějí o své slečny dělit s ostatními, vadí, že jejich dívka snů je tak snadno na prodej. Pocit její jedinečnosti si chtějí nechat pro sebe.

Malý testík – Co Čech to nářečí

Domluvila by ses po celé ČR? Máme tolik nářečí, a tak málo jim dnes už rozumíme. Jak jsi na tom:)?

1.Víš, co znamená spojení šťochnul šráky?!

  • a) ukradl kšandy
  • b) česal švestky
  • c) vzal žebřík

2.Kdyby ses zeptala nějakého Slezana, kam pojede v létě na dovolenou, a on odpověděl na včasy, kam by jel?

  • a) do hor
  • b) na chalupu
  • c) k moři

3.Co bys měla udělat, kdyby ti na Valašsku poradili, že se máš napyzgřit gyzdem?!

  • a) namazat krémem
  • b) opít pivem
  • c) vyčistit si zuby

4.Kterou českou pochutinu si představíš pod pojmem kobzol, krumple, erteple, zemče, kartofl?!

  • a) cukrovou řepu
  • b) brambor
  • c) rajče

5. A když se někdo v brněnském hantecu pochválí, že zoncna rumpluje, co to znamená?!

  • a) nejezdí tramvaj
  • b) svítí slunce
  • c) začaly prázdniny

To zas byl trapáás – Řidičák

Rozhodla jsem se, že si udělám řidičák. Byla to celkem psina, ale hlavně velká hádanka. Když nám otevřeli kapotu, tak jsme se s „kolegyní” (byla stejný technický typ jako já) dohadovaly, co je motor. Kluci by se teď určitě smáli. Člověk se hold pořád učí, že jo. Moje první jízdy byl malý sebevražedný pokus. Jednou jsem se zastavila přímo v křižovatce a ne a ne se rozjet. Proti nám se sunul válec a já se snažila nastartovat, jinak by z nás byla placka. Naštěstí válce nejezdí velkou rychlostí, takže jsem to stihla. Byla jsem z toho celkem vyklepaná. Poslední úkol, který jsem měla ještě zvládnout, bylo couvání. Nevěděla jsem, jak se mám zeptat, jestli mám pustit blinkr, a tak říkám: „Mám blinkat?” „ Blinkejte si doma do polštářů a hlavně už jeďte, nebo vás něco nabere...”

A sladká tečka nakonec – Vanilková zmrzlina s ovocem

Potřebujete: 5 dl vanilkové zmrzky, 500 g mraženého lesního ovoce, 1,2dl zakysané smetany (nebo jeden kelímek), 1 sáček vanilkového cukru.

Postup: Ovoce dejte do kastrůlku, přidejte trochu vody, cukr a při občasném míchání nechte na  sporáku asi 10 minut probublat.  Po mírném zchladnutí polovinu ovoce propasírujte přes cedník do mističky. Třetinu zakysané smetany vmíchejte do propasírovaného ovoce.

Zdobení:  Na talířky nejprve nalejte ovocnou omáčku, doprostřed kopeček  zmrzliny a kolem něj naaranžujte povařené  ovoce. Dezert ozdobte kysanou smetanou, mletými oříšky a nastrouhanou čokoládou. Hned podávejte.

Tip IN! Pokud máte rádi jinou zmrzlinovou příchuť a jiné ovoce, nebojte se experimentovat, pokaždé si určitě pošmáknete:)...

A ještě správné odpovědi k testíku: 1a, 2c, 3a, 4b, 5b.

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

Autor fotografie:  Monkey Business DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz