Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

adventni-kalendar-web-2020-xbh_i54.jpg

Adventní kalendář plný výzev

Blíží se Advent a já osobně mám velkou radost. Hrozně se těším, že se zase vrací vše do normálu. Sníh, cukroví, koledy... Ale než dojdeme k Vánocům, přece jenom máme ještě šanci něco pro sebe, svou duši i své blízké udělat. Máme pro vás opět skvělou Adventní výzvu.

Co vám můžu slíbit hned na začátku je, že se rozhodně nebudete nudit. Adventní výzvu budeme totiž plnit všichni společně. Vy, naše čtenářky webu, čtenářky časopisu IN! i my redaktorky. Každý den si ráno vylosujeme, co nás bude čekat, co budeme muset překonat, komu uděláme radost či zda dokážeme dodržet, své předsevzetí.

V úterý 1. prosince začínáme! A protože máme Instagram, budeme to všechno s vámi sdílet na stories na @casopisin. Tak se k nám přidejte.

Kdo nemá časopis, nebo si ho nechce stříhat, tady si může naši výzvu stáhnout a vytisknout. Svůj adventní kalendář vyfoť, ať máme inpiraci, jak ho vtipně, originálně a netradičně vyrobit.

My jsme v redakci připravené a úplně (ale opravdu úplně) na konci stránky se můžete podívat do galerie, jak si s adventním kalendářem pohrály naše redaktorky. :-) Kalendář si můžete smotat do ruliček a dát do sklenice nebo na něco zavěsit, poskládat do krabiček (třeba do těch, co zbyly z loňského adventního kalendáře) nebo poskládat a nalepit zezadu nějakého vánočního motivu... Fantazii se meze nekladou. Pojďte do toho s námi!

P.S.: Koho nebaví vyrábění, nebo nemá Instagram, nesmutněte. Od příští neděle je pro vás nachystaný skvělý průvodce adventem přímo tady na webu. :-)

Šéfredaktorka Majka

Autor fotografie:  redakce IN!


Tyto fotky patří k zobrazenému článku

adventni-kalendar-3-lit_i57.jpg
PředchozíDalší
Název fotky: Adventní kalendář 3
adventni-kalendar-1-mlu_i34.jpg
adventni-kalendar-2-awg_i46.jpg
adventni-kalendar-3-lit_i57.jpg
adventni-kalendar-4-lyf_i19.jpg

Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz