Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

naslednici-foto-ces_i87.jpg

Rozhovor s Booboo Stewartem

Booboo Stewart, kdo by ho neznal? A kdyby se náhodou někdo takový našel, tak Booboo je úspěšný herec, zpěvák a tanečník. Mohli jsme ho vidět ve filmu Stmívání, kde hrál vlkodlaka. A protože je opravdu talentovaný, znovu ho můžeme vidět na plátnech kin. V novém filmu Disney Channel Následníci ztvárňuje roli rebela a neústupného mladíka Jaye. Role, ve kterých ho známe, jsou spíše negativní, ale jaký je on sám?

Ahoj Booboo. Jako Jay v Následnících hraješ roli, kde se střetává dobro a zlo. Je podle Tebe dobré bít se za dobrou věc? Má to smysl?

Určitě. Myslím, že je důležité bojovat za to, co je správné. Postavy v tomhle filmu vždy bojují za to, co si myslí, že je správné. Ale chvilku trvá, než se jim otevřou oči a uvědomí si, co je správné doopravdy. Bojujte za to, co je správné, jako se zpívá v tom skvělém songu od Beastie Boys.

V čem by mohl být Jay inspirací pro mladé lidi?

Pravděpodobně tím, jak se snaží být nejlepší v tom, co dělá. Myslím, že to Jaye hodně vystihuje. Bohužel ve filmu se snaží být nejlepší ve zle. Ale ke konci filmu zjišťuje, že miluje sportování na nakonec ty věci přehodnotí. Ctižádostivost, houževnatost a snaha dělat věci na sto procent - to se mi na něm opravdu líbí.

Kterou z postav z Následníků máš nejradši a proč?

Myslím, že nejradši mám Carlose, protože je nejmladší z party a není doopravdy zlý, jen se snaží zapadnout. Nikdy se nestane úplně zlým, takže má pravdivý pohled na to, co je dobré a co špatné. Toho mám hodně rád. Nemusí procházet tolika zklamáními.

Znáš Českou republiku?

Osobně ne, ale podíval bych se tam rád. Můj táta byl v Praze před dlouhou dobou a opravdu se mu tam líbilo.

Chcete vědět například, co je pro něj nejtěžší, co je pro něj nejdůležitější a na co se těší? Přečtěte si říjnový IN!

Rozhovor zprostředkovala Majka St

Autor fotografie:  Disney Chanel


Sdílet na:

 
 
     

    Vydavatelství IN s.r.o.
    Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

    objednávky:
    tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
    mail: objednavky@in.cz

    redakce:
    Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

    tel.: 775 598 603
    mail: redakce@in.cz