Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

veletrh-tmy_i57.jpg

Kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

Do redakce nám přišla zajímavá pozvánka do Prahy. Zajímáte se o kosmetiku a různé nové trendy v ní? Udělejte si s maminkou nebo kámoškou čas a zajděte si na veletrh. Je to největší mezinárodní velerh kosmetiky, kadeřnictví, wellness... v České Republice

V předjarním týdnu 11. a 12. března 2016 se veletržní areál v pražských Letňanech tradičně stane místem setkání dvaceti tisíc návštěvníků a čtyř set vystavovatelů. V nabídce známých a prestižních značek budou nejnovější přípravky, metody a postupy v oborech domácí i profesionální kosmetické péče, přípravky pro masáže, koupele, wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči, produkty pro péči o vlasy a jejich styling, přípravky a metody pro zdravý životní styl.

S nastupujícím jarem přicházejí nové trendy v líčení, účesech i v módě.

V průběhu veletržních dnů budou přední vizážisté a stylisté mistrně předvádět jarní a letní novinky „trendsetterů“. Soutěžní inspirací pro roční období se může stát třeba „Season“ fotomake-up Štěpánky Podroužkové nebo kombinace materiálů, účesů i líčení pod vedením vizážisty Pavla Bauera. Poté bude navazovat módní přehlídka připravená ve spolupráci s Romanou Topinkovou „Rock Fashion Harley Davidson“.

Návštěvníci se dozvědí nové poznatky nejen v péči o pleť, ale budou mít možnost vidět a někteří i na vlastní kůži zkusit celou řadu masáží, ať již bambusovými tyčemi, lávovými kameny, indickou masáž hlavy, ajurvédské masáže či kinesiotaping, získají přehled o zážitkovém saunování, blahodárných účincích masáží i aromaterapie na psychiku, součástí programu bude i často zanedbávaná péče o ruce i nohy. Vše doplní také nabídka dalšího vzdělávání a rekvalifikací.

Více na www.WorldOfBeauty.cz i na facebooku http://www.facebook.com/kosmetickyveletrh

foto: veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

 

Autor fotografie:  World of Spa


Sdílet na:

 
 
     

    Vydavatelství IN s.r.o.
    Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

    objednávky:
    tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
    mail: objednavky@in.cz

    redakce:
    Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

    tel.: 775 598 603
    mail: redakce@in.cz