Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holka-pred-krizem-bar_i79.jpg

Dopis z lásky

Princezna dostala ke svým narozeninám od svého snoubence balíček. Byl velmi těžký a měl neobvyklý tvar, tvar koule. Princezna byla velmi zvědavá a netrpělivě balíček otevřela. Našla v něm... dělovou kouli. Zklamalo ji to a rozzlobilo, a tak hodila tu černou bronzovou věc na zem.

Jenže... pádem na zem se porušil vrchní obal a objevila se o něco menší koule, celá stříbrná. Princezna ji rychle zvedla. Prohlížela si ji ze všech stran a lehce tlačila na její povrch. Vrstva stříbra se najednou otevřela a objevilo se pouzdro zlaté. Teď už princezna otevřela pouzdro velmi lehce. Uvnitř zářil na jemném černém aksamitu nádherný prsten vykládaný lesklými brilianty, které tvořily korunu nad dvěma slovy: MILUJI TĚ.


Možná si myslíš, že je modlitba nudná, nezajímavá povinnost. Ale když si dáš tu námahu odstranit první „obal“ (nechce se mi) a pak další a další :-) a vytrváš, zjistíš moc důležitou věc: Bůh tě má moc rád, stojí o tebe, slyší tě, naslouchá, ať uděláš cokoliv, jsi pro něho důležitá a JEDINEČNÁ! Vždy je tu pro tebe, a i když něco zpackáš, dává ti možnost začít znovu – od začátku a s čistým štítem. No, není to úžasné?

(Z knihy "Příběhy pro potěchu duše")

 

Tip IN!

Začíná svatý týden a možná se ti ještě nepodařilo nic, co sis na začátku postní doby slibovala. Nezoufej, pořád se dá ještě leccos  vylepšit. Máme na to každý den, každou minutu, každou vteřinu. Tak s chutí do toho...

 

 

 

 

Autor fotografie:  Zbyněk Pavienský


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz