Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holky-ctou-casopis-in-nbp.jpg

Vybrali jsme pro Vás

Začala konečně pořádná zima. Mm, je to paráda, přijít zmrzlá jak rampouch, usadit se doma někde do teplíčka a s horkým čajem nebo kakaem se začíst do fajn knížky. Zjistili jsme z ankety, že spousta z Vás to tak dělá:)... Vybrali jsme pár tipů na bezva počteníčko.

Něco pro zasmání

Jezuita a františkán kouří dýmku (Bernard Peyrous, Marie-Ange Pompignoliová)

Publikace navazuje na knížku Potká jezuita františkána. O vtipy a humorné historky tu není nouze. Některé jsou převzaty z tradičních vyprávění nebo ze životopisů svatých, jiné jsou nově vymyšlené. Autoři vycházejí z přesvědčení, že radost a humor žijí ve svornosti.
(Karmelitánské nakladatelství)

Dobrodružství

Plus Minus Max (Jiří Macoun)

Osmák Max je strůjcem neuvěřitelných příhod pro dobrodružstvíchtivé kluky i holky od 11 let. Max se díky svému nadšení pro vědu a neobyčejné pokusy setkává s pro něj dosud neznámým světem fotbalu, odhaluje účinky záhadného povzbuzujícího nápoje a je živým důkazem, že doba velkých objevů (Maxovým přičiněním i katastrof) ještě zdaleka neskončila!
Vydavatel: Portál, s.r.o

K zamyšlení

Květiny pro duši (Bruno Ferrero)

Laskavé příběhy známého sběratele moudrostí a poučení mají tentokrát jako úvodní epizodu rozhovor mezi nadutým košatým dubem a tichou a skromnou růží. Nejnovější příběhy Bruna Ferrera znovu potěší...
Vydavatel: Portál, s.r.o.

Pro romantičky

Aucassin a Nicoletta

Půvabný francouzský román z 1. poloviny 13. století vypráví příběh o lásce hraběcího syna a krásné saracénské dívky... Dílo patří k pokladům starofrancouzské literatury. Nakladatelství: Primus

Když se ti nechce zrovna číst - DVD

Filip Neri (slovenský a italský dabing)

Filip Neri se postavil proti společnosti, která byla zahleděná do sebe. Ujímal se dětí z ulice. Skrze radost, hry a dobrou náladu odevzdával mládeži základní hodnoty života. Je patronem mládeže a humoru. Jeho neporušené tělo odpočíva v římské bazilice Chiesa Nuova.
Nakladatel: Lux communication

 

Autor fotografie:  Zbyněk Pavienský


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz