Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

festiv-al-united-wil_i47.jpg

Kateřina Lachmanová, Marek Macák, Ondřej Szturc a Lukáš Targosz

Multižánrový festival UNITED se uskuteční od čtvrtka 20. 8. do soboty 22. 8. 2015 ve Vsetíně. Podtitulem letošního ročníku je heslo „NESPOUTANÝ“. Ředitel festivalu Petr Húšť k volbě podtitulu uvedl: „Věříme v nespoutaného Boha, který nezůstal na kříži a v hrobě a nespoutanost chce darovat i našemu životu. Modlíme se, aby také o tom byl letošní festival.“

Jako hlavní řečníci, kteří budou promlouvat na téma „Nespoutaný“, vystoupí Kateřina Lachmanová, Marek Macák, Ondřej Szturc a Lukáš Targosz.

Kateřina Lachmanová

je členkou Římskokatolické církve. Vystudovala ekonomickou fakultu, teologii a psychologii. Po studiích se věnovala poradenství, psychoterapii a pedagogické činnosti. Je autorkou několika knih. V současné době působí jako šéfredaktorka Karmelitánského nakladatelství a koordinátorka hnutí Katolické charismatické obnovy v Česku.

Marek Macák

je křesťanský psycholog. V současnosti pracuje na psychiatrické klinice a v soukromé praxi. Dále se věnuje se pedagogické činnosti. Je členem sboru Bratrské jednoty baptistů (BJB) v Praze 3.

Ondřej Szturc

vystudoval informatiku a poté absolvoval stáž Journey v Křesťanské akademie mladých (KAM). V současnosti působí v týmu vedení Evangelikálního společenství křesťanů v Havířově, kde pracuje jako vedoucí mládeže a vede bohoslužby Log-Out. Nově je členem výboru KAM.

Lukáš Targosz

je hlavním vedoucím královehradeckého sboru Element, který patří pod Apoštolskou církev (AC). Kromě toho organizuje konferenci pro vedoucí Global Leadership Summit. Je ženatý, má rád kávu, hokej, knihy a hudební skupinu U2.

Před samotným konáním festivalu připravili jeho organizátoři sérii setkání s jeho příznivci. Setkání proběhnou formou večerních programů v 6 městech po České republice. Mezi tato města patří Plzeň, Praha, Brno, Olomouc, Ostrava a Vsetín. Akce, která nese název UNITED CITY Tour, se uskuteční od pondělí 20.4. do neděle 26.4.2015.

Festival UNITED je křesťanský multižánrový festival

Jeho program tvoří společné ranní a večerní duchovní setkání, koncerty, tématické workshopy, divadelní představení, promítání filmů a sportovní aktivity. K dispozici je poradenská služba a modlitební místnost ke ztišení. Pořadatelem festivalu je zapsaný spolek UNITED 3P, z. s. ve spolupráci se vsetínskými církvemi.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji od 10. 4. 2015 na internetových stránkách festivalu.

Další informace a novinky ohledně příprav festivalu jsou zveřejňovány na internetových stránkách, www.festivalunited.cz a na profilu sociální sítě Facebook, www.facebook.com/festivalunited.

 

Odkazy:
Webové stránky: http://www.festivalunited.cz
Facebook: https://www.facebook.com/festivalunited
Promo video UNITED 2015: https://youtu.be/sq2d4cS7STU
Dokument o festivalu UNITED 2014: https://youtu.be/C5bOaCsEgTk

Autor fotografie:  Festival United


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz