Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

rozesmati-lide-pxa_i50.jpeg

Vtípky nejenom na Silvestra

Zítra je poslední den roku a k tomu vtipy tak nějak patří. I když i popřemýšlení nad uplynulým rokem a snaha začít znovu a ještě trochu líp v roce novém, není taky k zahození. TIP IN: Zkus od všeho trochu:)...

Učitelka v hodině matematiky: „Honzíku, Honzíku, zase máš špatně vypočítaný domácí úkol!” Honzík:„Chudák táta, on se s tím tak nadřel...”

Tatínek na svého syna: „Že se nestydíš bít mladší sestru! Pamatuj si, že když silnější bije mladšího, je to zbabělost!” „Tak si to pamatuj, tati.”

„Proč sis nalepil do žákovské knížky mou fotografii?” ptá se otec syna. „Ale, paní učitelka říkala, že by ráda viděla toho mudrce, který mi pomáhá s domácími úkoly...”

Vrchní v restauraci k hostovi: „Promiňte, pane, ale k jídlu už máme jen kapra na modro. Jestli vám to nevadí?” „Mně je to úplně fuk. Já jsem barvoslepý.”

Starý žralok zaučuje mladého: „Když uvidíš nad sebou na hladině plavce, pěkně se vynoř vedle něho, třikrát nebo čtyřikrát ho obepluj, ať je ploutvička pěkně vidět a pak ho rafni.” „Když už plavu nahoru, tak ho mohu rafnout hned, vždyť je to jedno,” na to mladý. „To jo, ale lépe chutná, když je vyprázdněný.”

„Můžete tu osobu popsat?” „Byla střední postavy a měla plnovous.” „Byl to muž nebo žena?”

Dáma v ordinaci: „Pane doktore, co je nejlepší na vrásky na krku?” „Ze zkušenosti rolák, milostpaní.”

V taxíku říká řidič zákazníkovi: „Ještě se nesvlékejte, ještě nejste doma.” Pasažér odpoví: „Tos nemohl říct dřív? Já už dal boty za dveře.”

„Pane doktore, večer nemohu usnout, musím neustále myslet na tisíce věcí.” „Před spaním vypijte sklenici kyselého mléka.” „A pak klidně usnu?” „To sice ne, ale budete myslet jen na jednu věc.”

Zklamaný obchodní zástupce Coca-Coly se vrátí z Blízkého východu. Kamarád se ho ptá:„Proč ti to u těch Arabů nevyšlo?” „Když mi přidělili Blízký východ, byl jsem si tak jistý, že to tam rozjedu, protože Coca-Cola je tam v podstatě neznámá. Ale měl jsem problém. Neumím arabsky. Tak jsem dostal nápad, že je přesvědčím třemi plakáty...
První plakát – muž se plazí po poušti, naprosto vyčerpaný a žížnivý.
Druhý plakát – muž pije Coca-Colu.
A třetí – muž je znovu plný síly...Potom jsem ty plakáty nechal všude nalepit.” „To mělo zabrat,” povídá kamarád. „No, nejenže jsem neuměl arabsky, taky jsem si neuvědomil, že Arabové čtou zprava doleva...”

redakce


 

Autor fotografie:  kegfire Adobe stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz