Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

rozesmati-lide-pxa_i50.jpeg

Smích léčí...

"Člověk který se směje, je jako baterka, která se nabíjí." Tak se pojďme pořádně nabít:)...

 

Rychlá akce

Jenda přišel do školy s velkou boulí. Paní učitelka se ho ptá: „Bodla tě vosa?” „Nestačila, táta ji zabil lopatou…”

Úsporné mytí

„Mami,” volá ráno Pepík z koupelny, „jakou mi dáš košili?” „Modrou, tu s těmi krátkými rukávy. Proč se ptáš?” „Abych věděl, kam až si mám umýt ruce.”

Uprchlík

Potkají se dva šneci, jeden bez ulity. „Pročpak nemáš ulitu?” Ptá se jeden. „Ále, utekl jsem z domu.”

Ementál

Jednou večer přijde Vašík domů, oblečení samá díra.
„Prosím tě, kde a jak ses tak zřídil?” ptá se maminka. „No, hráli jsme si na obchod s lahůdkami a já byl ementál!”

Nový kamarád

Otec se rozčílí na syna: „Zase jsi dostal pětku z dějepisu!” Syn se brání: „Táto, ale to zavinil Alexandr Veliký!” Tu vykoukne maminka z kuchyně: „Tak si najdi jiného kamaráda.”

Omluvenka

Telefonát do školy: „Dobrý den pane učiteli. Omluvte prosím dnes Honzu z vyučování. Nemůže přijít do školy, velmi prochladl.” „V pořádku. A kdo volá?” „Můj otec.”

Vtipné SMS

  • Veris na lasku na první pohled nebo se mam projit ještě jednou kolem tebe?
  • Tve zuby jsou jako hvezdy…krasne zlute a daleko od sebe!
  • Jsem doma s broukem v hlave. Ja se nudim, brouk ne…to nastve!
  • Když mnouknu jednou, chybis mi jenom trosku…Když mnouknu dvakrát, chybys mi strasne moc! Mnau, mnau, mnau ,mnau! Mnau, mnau, mnau, mnau, mnau, mnau….

I tak se dá seznámit:)

Plechovkový pád

Všechno to začalo v sobotu ráno, když mi volala Klára, jestli s ní půjdu do obchodu. Já souhlasila a za pár minut už jsem byla u ní. Šly jsme do sámošky, protože Klára potřebovala koupit mouku. U stejného regálu jako my stál Klářin soused Ondra, opravdu pěkný kluk. A já, jak jsem se na něj zahleděla, nechtěně jsem vrazila do regál plechovkami, které se v zápětí s rachotem zřítily na zem. Teď už nebylo možné, aby si mě Ondřej nevšimnul, a co víc on si to s úsměvem na tváři vykračoval ke mně. No, trapas jak noha. Byla jsem červená až za ušima, když jsem sbírala rozkutálené plechovky. K mému údivu si Ondra kleknul vedle mě a pomohl mi ten nepořádek uklidit. Když jsem pak od něj dostala čokoládu, aby se mi líp na můj trapas zapomínalo, nemělo to chybu. I díky plechovkovému pádu se dá dobře seznámit:).. Andrea

A takhle radši ne:))

Americký úsměv

Jednoho krásného letního a hlavně teplého dne jsme byly s kamarádkou na koupališti. Když jsme se koupaly, prošel kamarád, usmál se na nás a pozdravil. Já jsem si toho nevšimla, a tak jsem čekala, až půjde zpátky, abych ho pozdravila. Zanedlouho se vracel. Potopila jsem hlavu, abych měla uhlazenější vlasy, a snažila jsem se na tváři vytvořit americký úsměv. Pozdravila jsem ho. On se zastavil a zahleděl se na mě. Pak se usmál a já se radostí málem utopila. Pak se začal smát a pomalu odcházel. Dokonce se i otočil. Byla jsem nadšená. Otočila jsem se ke kámošce s významným pohledem. Když jsem to udělala, začala se kamarádka taky smát. Nechápala jsem proč. Pak mi řekla, že mám u nosu…holuba. Anča

(časopis IN!dívčí svět )

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  kegfire Adobe stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz