Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

usmevave-holky-kpd_i66.jpg

Školní trapásky

Škola - zkoušení, opáčka, testíky. No žádná zábava... Nebo, že by přece jen? Nabízíme tři školní trapásky našich čtenářek.

Ať žije sport!

Ve třídě byl pěknej ruch. Nějak jsme přeslechli, že už zazvonilo, a tak když učitelka přírodopisu vstoupila do naší třídy, málem dostala letícím pouzdrem do hlavy. Lekla se a strašně zařvala:„Ticho!” To nás trochu zchladilo. Za chvíli se spolužák přihlásil a zeptal se: „Paní učitelko, sledujete Ligu mistrů?” Ona s významným hlasem pronesla, že ji to vůbec nezajímá. Já jsem se taky chtěla přidat a říkám: „Copak ty nevíš, že paní učitelka hokej nesleduje…?” Najednou se začali všichni smát. Jenomže se nesmáli učitelce, jak jsem si původně myslela, ale mně. Liga mistrů je totiž ve fotbale, ne v hokeji .

Kola, to je věc

Jednou, když jsme o přestávce čekali na oběd, rozhodl kdosi, že zajdeme na pizzu. Než nám ji v pizzerii přinesli, popíjeli jsme točenou kolu. Docela jsme se bavili a dělali blbosti. Zrovna když jsem měla plnou pusu koly, kámoš pronesl jednu ze svých hlášek. Abych nevyprskla, zakryla jsem si pusu rukou. Ale ouha. Všechna kola, co jsem měla v puse, mi vystříkla nosem ven. Přímo na triko kamaráda, co seděl naproti. To pak nevydrželi ostatní, a než přinesli pizzu, byli jsme poprskaní všichni.

Boj v jídelně

Čekáme ve frontě na polévku. Ve škole už máme padla, a tak nám nic nezabrání trochu si zablbnout. Už jsem skoro na řadě, ale kámoška se mi neustále snaží sebrat talíř. Na chvilku jsem vyhrála, a tak jsem se natočila na druhou stranu k okýnku. V tom jsem si všimla, že mi kamarád šermuje před obličejem velkou naběračkou. Rychle zvednu talíř nad hlavu a podvědomě ho obracím naruby. Au! Horká polévka se mi řine po hlavě. Nudličky mám ve vlasech a kousky zeleniny s polévkou mi tečou za triko. V zápalu boje jsem si totiž nevšimla, že kamarád u okýnka se mnou nebojoval, ale nandával mi polévku. Byla jsem jak vodník. Celá zalepená od zeleninové polévky.

Z příspěvků čtenářů, upravila redakce ( časopis IN!dívčí svět)

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

Autor fotografie:  93601511 Uber Images DPC


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz