Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

Organizátoři festivalu UNITED představují letošní účinkující

Ve Vsetíně bude od čtvrtka 24. 8. do soboty 26. 8. 2017 probíhat 7. ročník multižánrového křesťanského festivalu UNITED. Akce nabídne žánrově různorodou hudbu, přednášky, workshopy, divadelní a filmová představení, poradenskou a modlitební službu, program pro děti a sportovní vyžití.

Hlavní open-air scéna se díky podpoře města Vsetín bude nacházet na Dolním náměstí. Druhá scéna, posluchárny pro přednášky a bude v Domě kultury. Pouliční scéna pro talk show, dětský program a sporty se bude nacházet před Domem kultury. Divadelní scéna pak v kině Vatra.

UNITED bude hostit interprety jak z domácí, tak ze zahraniční hudební scény

Mezi zahraniční hosty patří severoirská skupina Bluetree, britský písničkář John de Jong, rapper Brandon „Knowbody“ Greathouse ze Spojených států, polský pop-gospelový soubor TGD, holandské duo Trip to Dover a britská formace Twelve24. Z česko-slovenské křesťanské hudební scény se návštěvníkům představí kapely a interpreti Adam Bubík, Adonai, ESPÉ, Miťo Bodnár, Noemiracles, Pavel Helan, Timothy, Way To Go a jiní.

 

Letošní téma festivalu zní „Nenahraditelný“

Nad tématem se budou ve svých promluvách zamýšlet Michal Apetauer, Janette Oubrechtová, Janči Máhrik, Lukáš Sztefek a Pavel Šupol.

Součástí programu jsou dále semináře a workshopy. Mezi probíranými tématy budou například: Boj dobra a zla ve světě – Pavel Hošek, Příběh staršího bratra – Marek Orko Vácha, Nenahraditelná realita – Lucie Endlicherová, Jak se vyrovnat se selháním – Tomáš Süss a další.

UNITED Dance je taneční skupina, která doprovází program na hlavním pódiu a na pouliční scéně. Příprava vystoupení probíhá formou devítidenního soustředění s profesionálními lektory. V současné době na internetových stránkách www.festivalunited.cz/uniteddance probíhá přihlašování do konkurzu.

Vstup na Hlavní scénu na Dolním náměstí a pouliční scénu před Domem kultury je zdarma. Vstup na Druhou scénu, semináře, workshopy, filmová a divadelní představení je placený. Součástí vstupenky je společné ubytování v prostorách místních škol. Kromě vstupu na celou akci jsou k dispozici denní vstupenky a zvýhodnění skupinové vstupenky. Předprodej probíhá na internetových stránkách festivalu www.festivalunited.cz, kde jsou uvedeny podrobné informace. Aktuality jsou uveřejňovány na sociální síti Facebook www.facebook.com/festivalunited. Akci pořádá zapsaný spolek UNITED 3P, z. s. ve spolupráci se vsetínskými církvemi.

 

Odkazy:

Webové stránky: http://www.festivalunited.cz

Facebook: https://www.facebook.com/festivalunited

Instagram: https://www.instagram.com/festivalunited

YouTube: https://www.youtube.com/festivalunited

Promo video: https://youtu.be/sqqqGTqEcwU

Dokument UNITED 2016: https://youtu.be/tr2YDFtIBcI


 

Autor fotografie:  


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz