Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

flirtovani-oci_i67.jpeg

Flirt – nezávazná zábava nebo klam?

Jak nám tvrdí média, dnes patří flirt do života snad každé „normální” holky. O nic přece nejde, dočetla jsem se na internetu. Ale je to skutečně tak? Asi bych nevěřila, jaké to může mít následky, kdybych je nepocítila sama na sobě.

S jedním klukem, kterého znám už déle, ale nikdy mě příliš nezaujal, jsem jela na vystoupení. Při cestě autem jsme se bavili o všem možném důvěrně, jako lidé, kteří spolu chodí, on se často dotýkal mé ruky, až jsem začala mít pocit, že mu na mě záleží a zbytek dne trávila v této iluzi. Nemohla jsem si nevšimnout, že se mu líbím. V duchu jsem zvažovala, jestli se k sobě hodíme, jestli bychom spolu mohli chodit…

Jak se později ukázalo, mohla jsem si ušetřit mnoho času při přemýšlení, protože druhý den jsem zjistila, že on to bral jen jako nezávaznou zábavu a bylo mu jedno, co to udělá s mými city. Bez ohledu na včerejšek se ke mně choval jako k cizí holce a já zjistila nejenom to, že má vztah, ale že chodí s mojí kamarádkou. Šlo mu prostě jenom o flirt, o zkrácení dlouhé cesty.

Musím říct, že mě to dost zdrtilo. A tak chci říct všem holkám: Opatrujte a ochraňujte svá srdce před takovými kluky. A všem klukům: Pánové, pochopte, jak se my holky cítíme zklamané a zrazené, když s námi zacházíte jako s věcmi. Když si „jenom“ tak hrajete, může nám to hodně ublížit, protože v nás budíte falešné naděje.
V takovém případě je flirt špatný a zraňující. Protože o kluka, který má holku a přitom flirtuje s každou pěknou holkou v okolí, bych rozhodně nestála.

Eva

P.S. Platí to i obráceně. I kluky bolí, pokud si s nima holka jen tak „hraje”, pokud je falešná a a city ostatních ji prostě jen baví. O takovou holku kluci taky nestojí.

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

Autor fotografie:  Antonioguillem Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz