Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

flirtovani-oci_i67.jpeg

Co klukům vadí?

Občas máme pocit, že se s námi kluci nebaví a lámeme si hlavu proč. Zeptali jsme se proto přímo jich, co jim vadí na holkách. Jak se mají holky chovat, aby to nebyl tráááápááás?

Čím tě holka dokáže odradit? Co ti na ní vadí nejvíc?


Dan; 17
Vadí mi, když holka není sama sebou. Když je přehnaně nalíčená a myslí si, že je nejhezčí na světě. Taky se mi nelíbí, když žije jen ve světě módy, obchodů a kosmetiky. Fajn holka je podle mě taková, která je přirozeně pěkná (a to je skoro každá :) a hlavně se s ní dá bavit o každodenních věcech a obyčejných problémech.

Michal; 18
Asi je to hodně individuální, ale mně třeba vadí u holky hodně kouření a už to mě dost odrazuje. Asi mi taky vadí, když se třeba nějak předvádí a snaží se za každou cenu upoutat klukovu pozornost. A co teda je pro mě asi nejhorší, tak to je žárlivost. Z jedné i z druhé strany. Rozhodně si myslím, že je špatný koketování, flirtování nebo taková větší otevřenost ke klukům, než je zdravá.

Štěpán; 17
U dívek mi asi nejvíce vadí, když se u nich projevují nějaké typicky mužské vlastnosti, zvláště ty záporné. Jedná se tedy například o používání sprostých slov nebo hrubé chování. Asi nejvíc mi však vadí u dívek jakékoliv náznaky feminizmu (myslíte, že to holky neznají?) jako důkaz naprostého nepochopení vztahu mezi klukem a holkou.

Ondra; 16
Holka mě dokáže na první pohled odradit, když používá sprostá slova častěji než já :)...A když se ještě k tomu tváří naštvaně, tak to je doopravdy konec…

Jirka; 21
Co mi u holek vadí? Obecně řečeno nesoulad smýšlení s jejich jednáním. Sem by se dalo zařadit pokrytectví, přetvařování, předvádění se… Nezřídka se taky stává, že holky říkají něco jiného, než si myslí, a přitom nějak naznačují (někdy ale dokonce ani to ne), že je to třeba úplně naopak (a pak se náramně diví, jak je možné, že to někdo nepochopil...:).

Kuba; 21
Vadí mi na holce, když dělá machra. Taky když má postoj k některým lidem typu: „Ty mi nestojíš za to, abych se s tebou bavila.“ Taky mě rozhodně nepřitahujou holky, který se chovají a oblíkají jako modelky z billboardů a reklam. Ne že by mi vadilo přímo to oblečení, ale aby mě přitahovala nějaká holka, musí být zajímavá i zevnitř, mít vnitřní krásu. 

Kája; 17
Na holkách mi vadí to, když se snaží za každou cenu upoutat klukovu pozornost. Když se nedokážou normálně kamarádsky bavit o obyčejných věcech, prožívat spoustu skvělých akcí třeba s partou, ale stále „loví“. A kouření, sprostý slova nebo vyzývavý oblečení jim na kráse taky moc nepřidá. Celkově myslím, že je důležitý, aby holka dokázala být dostatečně ženská, aby ji kluk potřeboval opečovávat, a zároveň i dobrá kamarádka, se kterou se dá prožít spoustu zážitků a legrace.

Vojta

(časopis IN!dívčí svět)

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  Antonioguillem Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz