Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

maruska-vikendove-cteni-vxl_i61.jpg

Zápisník redakce: Pokec o jarních trendech

Nakupovat chodím, jen když něco potřebuji a nebo, když mám cestu kolem :-).

Ok, je po velikonocích. Taky jste řešily, v čem budete dostávat pomlázkou? Já letošní koledníky nevítala v sukýnce jako minule, ale v riflích, protože u nás poletoval sníh. Někteří to vzali jako výzvu a pořádně se do koledování opřeli. Prý ať je to přes ty kalhoty trochu cítit. Musím se přiznat, že jsem to brala jako proticelulitidovou masáž a přetrpěla vše. A co vy. Přežily jste?

Sluníčko vylez

Taky doufám, že se už konečně umoudří počasí a já si budu moci vzít svoje nové kousky, co mi zatím leží ve skříni. O tom, co je letos trendy, jsem vám už v IN! psala. Teď bych se s vámi chtěla podělit, jak jsem se s tím vypořádala já a co mi nakonec skončilo ve skříni.

Na úvod bych chtěla říct, že nejsem žádný nákupní maniak, nakupovat chodím, jen když něco potřebuji a nebo, když mám cestu kolem :-) což není tak často, jak si právě myslíte! :-)

Nicméně módu mám ráda a nechávám se jí spíše inspirovat, než že bych slepě nakupovala.

Co mě na letošních trendech zaujalo, byly jemné barvičky. Mám sice ráda legraci, ale vypadat jako kanárek nebo šmoulinka se mi nechtělo, a tak jsem kabáty ve žluté, růžové a světle modré barvě nechala viset na ramínku v obchodě. Ale žlutá barva, hmm, nebyla by marná.

Když ji nemůžete dostat z hlavy

Při jednom oblékání svého šedivého kabátu a přemýšlení, jak nevypadat, jako šedivá myš, mé srdce zaplesalo nad žlutou kabelkou. Mé oko však poté zaplakalo nad cenou, a rozhodla jsem se, že ještě počkám a řádně si to promyslím. Znáte to, platonická láska se nevyhýbá nikomu. :-) Kudy jsem chodila, myslela jsem na žlutou kabelku. K čemu všemu by se mi žlutá hodila a jak moc ji potřebuju ... a najednou - žlutý svetřík za výlohou sekáče. Kdo by odolal? A hádáte správně, zrak vás nešálí, je to přesně on, žlutý svetřík z úvodní fotky. Kabelka byla odsunuta, jako zbytečná koupě. Jeden žlutý kousek stačí.

Ať se vám to hodí k dalším věcem

Druhý svůj „trend“ jsem vytáhla ze dna skříně. Mám ráda černobílou kombinaci v různých provedeních, proužky, kytky, puntíky, takže si myslím, že mám na několik sezon vystaráno. Černobílá totiž nevyjde z módy nikdy. A tahle halenka je s kytičkami a navíc má volánky. Takže, takové tři v jednom :-) Všimli jste se, jak nádherně se mi hodí ke svetříku a k riflím?

Bílé džíny jsou moje klasika, hodí se totiž totálně ke všemu (tedy podle mě). Jak vysvitne sluníčko, já vytahuji bíle džíny. Prostě na jaře nesmí chybět.

Pastelové sako mi darovala kamarádka, nejprve jsem si nebyla jistá, pastelové barvy moc nenosím. Ale perfektní kombinovatelnost s tím, co už mám ve skříni mě přesvědčila, že do něj mám jít.

Nevím, zda budu totálně vytuněná, nicméně, někdy opravdu stačí méně. Takže jsem kvůli té kabelce nemusela vykrást banku. :-)

Já mám ze svého jarního šatníku radost a co vy? Jak řešíte svoji skříň, oblékání a trendy? Berete obchoďáky útokem nebo přemýšlíte, co a proč nakupujete?

Ps: Malé veřejné tajemství: Noste co chcete, všechno je IN!

Druhé Péesko: Kdo mi fandil v běhu nebo se ke mně od minula přidal, musím napsat ještě dovětek. Děkuji všem, kvůli vám, jsem vydržela. Neběhám více, jak jsem si předtím myslela, ale zato rychleji :)

Šéfredaktorka Majka

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

 

Autor fotografie:  Marie Stejskalová


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz