Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

srdicko-z-dlani-zje_i24.jpg

Zápisník redakce: Dělám si adventní kalendář, a vy?

S novým IN, který mi přistál ve schránce, přišel i advent a sníh. Ideální kombinace k tomu, abych začala prožívat prosinec naplno. :-)

Nevím jak vás, ale mě prostě advent inspiruje k dobru. Možná to je pozůstatek z dětství, kdy jsem „musela“ být hodná a pomáhat mamince s úklidem a pečením. Každopádně je to tak. Jak se blíží advent, přemýšlím, co ve svém životě a okolí budu měnit. K lepšímu samozřejmě.

Nebaví mě, takové to, když budete chtít, bylo by fajn omezit mobil a virtuální hry, když vám to vyjde, zajděte na roráty. A nakonec přijdou Vánoce a po předsevzetích slehla zem a tak si dáme na Nový rok další, aby nám to nebylo líto. Já mám ráda jasnou metu. Osobně si totiž myslím, že je lepší jeden malý dobrý skutek každý den, než velký, který se nikdy nepovede.

Tentokrát jsem se rozhodla, že si vylepím adventní kalendář z prosincového IN! To jsou přesně ty rady, které mi umožní být každý den lepší. Díky Martino, super nápad. :-) A k tomu, pár maličkostí speciálně pro mě. Třeba modlitba za lidi kolem sebe, konkrétně je vyjmenovat a poděkovat za ně, nebo moje aktuální noční můra: Den bez sladkostí.

Plnění úkolů začalo úklidem skříně. Ten pohled opravdu stojí za to:). Je pravdou, že vedlejší pokoj je pro změnu zaskládaný přebytečným oblečením, ale ta skříň! Následovalo udělat si na někoho čas a zahrát si s ním hru. Možná se vám to zdá jako lehký a směšný úkol, ale musím říct, že to zase taková sranda není. Tedy, hraní her ano, ale hledání společného volného času je někdy na mašli.

Můj každodenní boj o sladké zatím prohrávám, nicméně, ještě nejsou Vánoce, a mé odhodlání je zatím dost vysoké. To, že se s pokročilou denní a hlavně noční hodinou vytrácí, je věc druhá. Ráno jsem ale zase ochotna vyrazit do boje.

A co vy, jak se připravujete na Vánoce? Máte svá předsevzetí, malé vločky radosti, které můžete darovat sobě, kamarádům, v rodině a Bohu?

Nepromarněte čas čekání pouze čekáním :-).

šéfredaktorka Majka

 

 

Autor fotografie:  Pavel Dollarphotoclub


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz