Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holka-s-destnikem-kpk_i36.jpeg

Zápisník redakce: 5 důvodů, proč milovat letní bouřky

Je léto a tak vyžadujeme, aby bylo teplo a svítilo sluníčko. Ale i letní bouřky můžou být i krásné a ten čas si můžete pěkně užít.

Když v létě prší nemusí to být jen otrava. Existují super aktivity, které můžete dělat za deště a není to čtení knihy!

Tak do čeho se pustit?

1/ Vyrobit si svůj vlastní plakát

Není nic kreativnějšího, než zhmotnit svůj sen, vyobrazit hlášku, vytvořit vtipný, nebo inspirativní plakát, který vás vždy potěší a nabudí. Budete potřebovat spoustu starých časopisů, nůžky lepidlo, fixy a černý tvrdý papír. Černá je dobrá protože pak nebudou prosvítat nepolepené plochy. A teď už jen stříhejte, lepte a bavte se.

 

2/ Dobrota

Nevím, jak vy, ale já dostanu vždy chuť na něco dobrého. Nevím zda je to deštěm, nebo tím, jak se potuluji po kuchyni. Nicméně jeden super lehký a efektivní recept, který vás možná inspiruje k vlastním kulinářským kouzlům.

Ovocný špíz:

Meloun, hrozny, hrušky, jablka, banány, broskve a kdoví co ještě, nakrájíte na kostky, napíchnete na špejli a pocákáme rozehřátou čokoládou. Pokud chcete mít zajímavý efekt tzv. „hada“, navlečte ovoce na nit (jehlu poté samozřejmě odstraňte:-) ) když ovoce polijete čokoládou natvarujete a nechte zatuhnout. Tato varianta je ideální s hroznovým vínem. Další možností je strčit špíz do mrazáku a čekat, až se zase vyčasí a půjdete si sednout k bazénu.

 

3/ Úklid skříně

Možná vás teď trochu zamrazilo, ale řekněte po pravdě, kdy jindy si můžete vyházet své „poklady“ a sestavit si ideální letní outfity na další týden? Tuto aktivitu doporučuji s kamarádkou a udělat si z toho malou přehlídku a možná i výměnu oblečení, co už nenosíte.

 

4/ Cvičení

To je asi překvápko ještě větší než ten úklid, že? Nicméně ruku na šlachy :-) kolikrát jste si je za prázdniny už protáhly, a co paže a krční páteř? Takže… teď je ten správný čas.

 

5/ Soutěž

Prší, nevadí. Zkuste štěstí v naší letní soutěži (prázdninový časopis 2017). Vezměte foťák, udělejte pěknou fotku na téma „barevné léto“ a pošlete k nám do redakce na soutez(zavinač)in.cz, nebo na instagram #barevneletoin

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  micromonkey Adobe Stock


Sdílet na:

 
 
     

    Vydavatelství IN s.r.o.
    Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

    objednávky:
    tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
    mail: objednavky@in.cz

    redakce:
    Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

    tel.: 775 598 603
    mail: redakce@in.cz